perjantai 14. tammikuuta 2011

Talven Ihmemaa

Mummulan pihalla pöllytettiin vähä lunta tännään Ronin kans. Rico ja Reino vaan yritti taapertaa valamiita polkuja pitkin. Ja emäntä kuluki perässä kameran kans. Se yritti kuvata nuita Ricolle ja Ronille joululahajaksi tekemiään pantoja. Ronin pannassa on kärpässieniä, koska sillä nyt on ollu tapana pistellä suuhunsa kaikkee melekeen yhtä vaarallista. Ja Roni ei oikeen välitä poseeraamisesta.

Ricolle piti kuulemma tulla joku erillainen panta, mutta emäntä tuli niitä nykertäessään toisiin aatoksiin. Rico saiki tommosen poropannan, ku se on tuommonen pikku poro. Myöskään Rico ei juuri välitä poseerailla.

Lucaki sai pannan, mutta siittä ei nyt vielä oo kuvia. Ricon osalta mää voisin melekeen olla mustasukkanen. Se sai emännältä nyt sitte takinki. Valiolahja kuulemma. Mitäkähän mää sain valiolahajaksi? Kuten joku valveutunu voi ehkä muistaa niin tuo on sammoista kankaista tehty ku mun talavitakki, mutta emännälle uuella mallilla. Että eihän siittä ihan semmosta tullu ku piti, mutta ehkäpä ossaa ottaa opikseen.

Ja ei. Ricolla ei tietääksemmä oo mittään tekemistä Venäjän ilimavoimien kanssa. Isäntä sitä heti rupes eppäileen, ku emäntä tuommosen tähen siihen lätkäs. Ehkä se siivittää Ricon yhä huimempiin vauhteihin agilityratalla.

Mutta pistetääs tähän loppuun vielä vähä järkevämpiäki kuvia eikä ennää mittään tekemällä tehtyjä juttuja.

"Ope, ope! Isot pojat on taas teknisen päässä!"

"Ope, ope ne tappelee! Enkä mää uskalla vielä mennä mukkaan..."

Toiset juoksee lumipallojen perässä...

...ja toiset tietää, missä on namia.



Riemu

Ps. Kyllä tää bloggailutahti pian taas harvenee, kuhan tuo emäntä saa ittiään niskasta kiinni ja tenttikirjat lainattua.

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tekemisen meininkiä! Reino Reipaskin on niin ison pojan näkönen jo. Jalat kasvaa pituutta sitä tahtia, että pian saa Roni, Riemu ja Luca katella kateellisena, kun gaselli pomppii ohi. ( ;

    T. Louisianan emäntä

    VastaaPoista
  2. Pakosta se varmaan hiastuu, ku toi rupee taas seurusteleen niitten tenttikirjojensa kans jatkuvasti... En tykkää määkään!

    Äläpäs emäntä sieltä yhtään ennustele. Kyllä mää oon se tän porukan gaselli niin kauan ku nuo muut on tommosia karvapalleroita! Vaikka täytyy myöntää, että huolestuttavaa vauhtia se kasvaa. Mahtaako siittä tulla kuitenki Berni?

    VastaaPoista