sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Ei Maha Mittää

Nimittäin Rico-pappa seuras mua valioluokkaan. Se pinkas ittensä Ronin emännän kans tännään Eckerössä agilityvalioksi! Kyllä tää on hienoo. Emäntä on ihan tippa linssissä ja onhan se munki mielestä ihan kelepo saavutus. Karvaset onnittelut vaan oikein isosti Ricolle ja ohjastajalle! Ei kai ne eläkepäivät silti vielä häämötä, vaikka tämmönen meriitti saatiinki takataskuun? Uusia etappeja vaan. :)

Mitä mun elämään tulee niin mää oon tässä viikonlopun koittanu selevitä Reinon vierailusta. Se oli mulla täällä hoijossa perjantain ja siinä ei palijo nukuttu. Reiska tyhjäs mun lelulaatikon eteiseen ja sieltähän löyty melekeen unohettuja yksilöitä. Niien kans se kaapotti ympäri alakertaa. Välillä miteltiin hampaita ja painittiin. Mukavaa oli ja voihan tuo tulla toistekki. Ei se pisuli kerenny sisälle tekeen ku yhet pissatkaa ja se oli emännän moka seki.

Jalaton ja vinguton possu tuntuu olevan kaikkien lemppari Turvapaikanhakija Oliko täällä vielä jotaki? Levällään Talon isännän leposija Vieraitten leposija 1. Vieraitten leposija 2. Riemu the Leikkisetä Naskalit Leikkimielellä Pieni ja "viaton"

Ja sitte vielä ne ikävämmät jutut. Silimätulehus uusi tällä erää. Huomenna mennään eläinlääkäriin oikeen Tampereelle asti. Tällä erää ne meinaa ottaa jotain verikokkeita ja rueta tutkiin, että jos mää oonki allerginen jollekki. Ja tiistaina pittäis tulla se refleksologityyppi, jos ei sitä jouvu peruuttaan tän lääkärikeissin takia. Ei liene tarpeen sanua, että emäntä on aika masis. Onneks ny tuli toi Ricon homma niin on vähä jotaki positiivistaki tässä arkeen paluun eellä! Vielä kerran Hyvä Ripsaaaa, hyvä ohjaajaa!

Riemu

4 kommenttia:

  1. Kertokaa hirveesti onnitteluterkkui Rico-papalle ja ihmisille täältä Turusta. :)

    VastaaPoista
  2. Onnea Ricolle ja ohjaajalle, mahtava saavutus! Ja pikaista paranemista Riemulle. Reeneisä nährään, kunhan päästään sairaslomilta takaisin tositoimiin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos onnitteluista kaikille! Olipa kerrassaan mahtava tunne, kun selvisi, että se odotettu kolmas serti napsahti viimein plakkariin ja Rico-pappa valioitui. Mun ihka eka valiokoira, joka oli Eckerön kisoissa taas se hyvän mielen tuoja Ronin hoitaessa sitä toista puolta. ( :

    Ja suurkiitos Reinon ja isännän päivä-/iltahoidosta! Kyllä teidän pinnaa on varmasti koeteltu. Reino Reipas ei tosiaan kovin paljoa nuku, jos aktiviteettia on tarjolla.

    Ja pidetään peukkuja, että Riemun sairaskierre vihdoin loppus!

    VastaaPoista
  4. Kyllä meitä ny koitellaan Pyry! Mutta reeneissä nähhään! Ja äläpä yhtään Anonyymi yritä. Ei meitä sen kummemmin koeteltu. Mää hoijin sen leikkisetän homman niin hyvin, että emäntä ja isäntä sai olla ihan rauhasa! Että tervettulloo vaan uuestaanki vaikka koko porukka.

    VastaaPoista