sunnuntai 24. elokuuta 2014

Märyiita

Hohhoijaa. Olis varmaan tarttenu käyä muutama enämpi nuita alokasluokan kokkeita niin ei olis menny niin luottavaisin mielin tohon avvoimen luokan kokkeeseen. Ja sanotaanko, että ennen koetta varmaan just tuosta samasta syystä oli myös ihan motivoitunu ajatus yrittää ottaa tokua vähä säännöllisempään reenaamisseen, mutta se into sai kans aika hyvän kollauksen. No näinhän se tietenki aina mennee, myös agilityssä. Usseimmiten mennee perssiilleen, mutta joskus sentään onnistuu. Tokokokkeita vaan ei tuu ihan sammaa tahtia käytyä, se vaan sattu se harvinainen onnistuminen tuohon alakutaipaleelle.

No mutta, näinpä me tunaroitiin Nokialla tännään:

1. Paikalla makaaminen, 6: Ralli rupes puolen välin jäläkeen kitisemään. Pysy paikallansa, mutta jotaki oli kuulemma jalakojensa kanssa puuhastellu myös. Arvasin kyllä, että se saattaa itekseen siellä vähä voivotella, ku emäntä on poissa silimistä, mutta nuin isoääninen märiseminen kyllä vähä yllätti. Onneksi ei vierustovereilta menny hermo...

2. Seuraaminen taluttimetta, 7,5: Haahuilua, haistelua, haahuilua. Loppua kohti vähä valosampaa. Jouvuin pari kertaa huomauttammaan, yhen kerran tosin ajatuksissani turhaanki.

3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä, 0: Just, ku ois pitäny sanua käsky, Ralli oli jossaki omissa maalimoissaan eikä tietenkää totellu. Toisella meni, mutta se tulukittiin tietysti kaheksi uueksi käskyksi, ku pysähyin kait hetkeksi. Nää jäävät on reeneissa Rallin pravvuurit...

4. Luoksetulo, 6: Mun mielestä tämä meni aika hyvin enkä muista, miksi tuo arvosana nuin alas tipahti. Ralli pysähty ihan kohtuullisesti, ei nyt mikään supernopia, mutta ok. Perusasentoon tuli vähä huonosti, jota taisin sitte pyytää korjaamaan. Että siitäkö ne pisteet sitte lie ropisi.

5. Seisominen seuraamisen yhteydessä, 9: Seuraaminen oli aika löntystelyä ja perässä hiihtelyä ja siksipä en ollu varma jäikö se ees seisomaan mun käskystä. No jäi se, vinnoon tosin. Mutta ok.

6. Noutaminen, 9: Just ku mun piti heittää niin eiköhän tullu kauhia tuulenpuuska. Ja mihinkäpä se tuo kevyenkevyt ohojatun kapula semmosessa lentää? No onneksi tuomari oli armollinen ja sano, että vähähän se lyhyt oli mutta ei liian. Täytyy kyllä hankkia kunnollinen kapula ja rueta sillä vaan reenaamaan. Mulla on yks, mutta se on ehkä vähä turhan painava ja klohmo, Rallin mielestä ällöttävä.

7. Kauko-ohjaus, 7: Maahanmenokäskyllä Ralli mietiskeli ja haisteli taas just jotaki omiansa ja jouvuin sanomaan sen kahteen kertaan. Ja eiköhän se sama toistunu sitte ensimmäisessä istumaan nousussa. Tääki on ollu reenatessa yks Rallin varmimmista. Tosin viimehetken reeneissä torstaina sisällä ei yhtäkkiä onnistunu ollenkaa. Perjantaina ja lauantaina pihalla meni taas normaalisti.

8. Estehyppy, 9: Esteelle mennessä Ralli oli jotenki ihan pihalla. En tiiä mitä se teki, ei varsinaisesti haistellu, mutta pyöriskeli ja hypyn huomatessaan meinas sillekki lähtiä. No varsinaiseen suoritukseen ku päästiin niin se meni ihan hyvin.

9. Kokonaisvaikutus, 8: Kuulemma parani loppua kohti. Ehkä, mutta kyllä nyt oli keskittyminen jotaki aivan muuta, ku vuos sitte alokkaassa.

YHTEENSÄ 134 p ja III-tulos.

No, ittiänsä saa tietenki syyttää. Eipä sitä voi palijo enempää olettaa, ku kotipihassa ja tutulla reenikentällä lähinnä reenaa, tuttujen koirien kanssa. Ja sitten vielä on tuommonen lähheisriippuvainen tuo tyyppi. Etta siittä ei oo eppäilystä, mitä pittäis reenata. Katotaan ny löytyykö se motivaatio jostaki vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti