perjantai 20. tammikuuta 2012

Mun Koti Ei Oo Täällä

Tää alakaa mennä vakavaksi. Siis kaikkihan on alakanu jo muutama viikko sitte, mutta nyt tää alakaa jo vähä pelottaakki. Tai ainaki huolestuttaa.

Siis tiistaina mut vietiin Ricolaan hoitoon ja emäntä oli pois koko päivän. Sitte myöhällä, ku emäntä vihon tuli kotia niin se haisi ihan... No pissalta. Ja jotenki ettäisesti Ricoltaki. Mun piti melekeen porata nokka läpi sen puserosta, ku se haisi niin kamalalta.

Toinen huolettava juttu on ollu, ku täällä on alakanu lojumaan nuita pahavilaatikoita pitkin poikin. Tiistain haisutteluissani mulla pääski pieni piru irralleen. Ensin kävin kaiveleen pyykkikorista emännän tuoman fleecepeiton ja kaapotin sen kans sohovalle nuitten viereen. Vähä sen jäläkeen, ku emäntä vei sen takas, repäsin yhestä pahavilaatikosta palasen leikkikaveriksi, ku oli niiiiiiin tylsää taas.

Ja nyt sitte. Ollaan monta iltaa oltu semmosessa tyhyjässä talossa niinku sillon joskus täällä ennenku tähän tultiin. Siellä ei oo ollu muuta ku mun karvamatto ja puruluu. Niin ja siivousvälineet. Ja neliömetritolokulla liukasta lattiaa.

Empä tiiä. Vähähän tää taas siltä tunnustaa, että lähtö tästä tullee. Mutta että mikä se on se haisuliki, jota emäntä ramppaa kattomassa...

- Riemu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti