lauantai 22. joulukuuta 2012

Tule Joulu Kultainen

Ku koulusta vähentää niin onneksi tilalle tullee työt... Huominen vielä pittäis puurtaa ja päälle tokot ja sitte sais kolome päivää rauhottua. Nauttia perheen kansa olosta ja syyä ihan liikaa. Ja koirilla riittää aktiviteettia ja kavereita. Nam.

Meijän jouluun kuuluu luonnollisesti, että koirakki saa lahajoja. Ja töissä sen kyllä oon muutamana jouluna päässy totteemaan, että eipä tosiaankaan olla ainoita tämmösiä höperöitä! Ralli ja Riemu on omat kotiväen lahajansa jo saanu. Riemu sai lahajaksi uuen pehemiän kopan. En viittiny sitä alakaa paketoimaan, niin se on ollu käytössä jo reilun viikon. Rallille taas ompelin vihosta viimein ne kokonaan pehemustetut valijaat. Täytyy toivua, että joulun aikaan olis sen verran valua, että sais kuvan niistä.

Mulla ei ihan tuo valijaitten teko vielä osu kohilleen. En vaan millään opi, että niihin tarttee rinnanympärykseen tosi reilusti enemmän, ku mitä luulen. Nytki kävi niin, että säätö on tapissa ja ne menee Rallille just. Täytyy kattua, että pistänkö myyntiin, jos joku solakampi ne haluais vai rupianko korjailemmaan. No saapahan aina hyvän syyn tehä uusia juttuja!

Ainiin. Viime viikolla sain lissää aikasia joululahajoja, ku Ralli kävi luustokuvissa. Se oli taas semmonen reissu, että hetken olin jo agilityt lopettamassa ja vaikka mitä. Lääkäri ku sano polovia tutkiessa, että voishan nää tiiviimmätki olla. Ja mitä jotaki muutaki se sano, että olin jo ihan varma, että tähän loppu harrastamiset. Lääkäri ei sitte siinä sanonu sitä tuomioonsa, vaan Ralli pistettiin unille ja lähin tunniks pois ootteleen kuvvauksia.

Kyllä mun helepotus oli ISO, ku katoin papereita allekirjottaessa, että nollathan ne polovet kumminki oli! Ehkä ois silti tarttenu malttaa vähä vanahemmaksi niitten kanssa. Emälläänhän oli vuosikkaana polovet 0/1, mutta nyt aikuisena tutkimustulos oli 0/0. Että ehkä ne ei näin vuojen iässä vielä oo ihan "valamiit". Isukkansa polovetki tutkittiin nolliksi vasta seittemänvuotiaana.

Rallilta kuvattiin selekä ja lonkat. Selekä epävirallisesti ja terve ranka pittäis olla. Lonkista ootellaan virallista tulosta, mutta ei niissä ainakaan mittään ihimeellistä pittäis olla. Nyt voi hyvillä mielin tehä uuenvuojen luppauksia agilityn ja Rallin suhteen. ;)

Mutta eipähän tässä muuta, ku oikeen lämpöstä ja rentouttavvaa Joulunaikaa!


- Emäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti