lauantai 15. joulukuuta 2012

Kaikkea Hyvää

Hupsista. Unohtu Rallin synttäriviestiin mainita, että käytiin Rico-papan kans juhulistaan itsenäisyyspäivää ja poikansa synttäreitä Janakkalan kisoissa. Todistettiin siinä samalla, että marraskuinen tuplanolla tojellaki oli ainutkertasta moukan tuuria. Tuloksena siltä reissulta vitonen ja hylsy. Pappa oli kyllä tulessa, mutta ohojaaja jääty... Aivan idioottimaisia mokia tuli tehtyä. Olis silti ollu kiva lähtee papsun kans Eckeröön verestään valioitumismuistoja. Olin vaan turhan myöhäsä lähtemisen kans enkä saanu ennää huonekaveria mukkaan.

Mutta sitte viimesimpiin kuulumissiin. Viime viikolla saatiin tulokset Rallin näppylästä. Kivi kyllä vierähti sydämmeltä ja parhaan joululahajanki sain saman tein ku kirjeestä paljastu, että kysseessä oli talirauhasen liikakasvu. No yhenlainen kasvain kai seki, mutta käsittääkseni aika vaaraton. Ainut vaan, että ne ylleensä ilimenee "kaverien kera". Että nyt sitte ootellaan, mihin nousee seuraava. Noi tommoset patithan on ylleisiä vanahemmilla koirilla, että tiiäppä nyt sitte mistä se Rallille pompsahti?

Rallille tän viikon parasta antia on ollu, ku on päässy usiamman viikon tauon jäläkeen reenaamaan agilityä. Maanantaina oli vähä keskittymiskykyki hukassa, ku oli niin tohkeissaan. On nyt nostettu rimat 20 senttiin ja ainakaan tuo korkeus ei tunnu vauhtia hijastavan. Ens viikollapa muuten onki Rallilla luustokuvvaukset tulossa...

Eilen kävin ittenäisesti vähä reenaamassa. Alakuun naksuttelin puomilla. Sitte tein pätkiä helepohkosta ratasta, jossa kuitenki saatiin persjättöreeniä. Ekakshan tyyppi juoksi vaan täysiä väärälle puolelle mua, mutta alako parin toiston jäläkeen hoksaamaan jujun. Pätkällä oli kepitki, joita on nyt tehty "radalla" verkkojen kans ja muuten vinoilla itsenäistä menemistä.

Rallin tauolla päätin ottaa Riemullaki jotaki, ku se oli sattuneesta syystä mukana. Ja se oli kyllä positiivinen yllätys! Joo, rimat annoin olla siellä kahessakympissä, mutta Riemulle tärkeintä oliski vaan motivaationnostatusreenit. Vaikka ite sanonki, niin sehän on teknisesti kohtuullisen taitava reenimääriinsä nähen, mutta varsinki oikeen korkusilla hyppyillä meneminen ei vaan huvita. No Rimpukalla oli hauskaa. Pijin huolen, etten sano sille yhtään negatiivista sannaa vaan hupsista vaan, jos meni vähä väärin. Eikäpä se juuri väärin menny.

Tehtiin ihan vähä myös seuraamista ja jääviä. Seuraaminen meni aivan mainiosti! Mistähän se sen keskittymisen nappas? Jäävistä maahanmeno on hyvä, mutta seisomisseen tuppaa tarjoileen turhan heleposti makkuulle menoo. Mutta ilosella yrittämisellä saatiin seissiinki onnistumisia.

Riemu sai mut kyllä jäämään ihan suu auki hämmästelleen, ku hetken mielijohteesta härnäsin sitä vähä Rallin wuballa. No tyyppihän rupes oikeen taisteleen, ja ku annoin sen voittaa niin hömpsötteli onnellisena wubbaa heilutellen ees taas hallia. Jäi niin hyvä mieli, että ei parane ihan heti mennä uuestaan. :)

Rallin kanssa toisella kierroksella olin ehkä vähä ahane, mutta onnistuneella lopputuloksella. Mentiin ratasta 11 esteen pätkä, jossa oli mukana ne verkolliset kepit ja toiseks viimesenä esteenä puomi. Ei siinä ollu mittään ongelmaa. Jäätiin siis siihen puomille hetkeks naksuttelleen ja lopuks vappautus ja viimenen putki. Kontaktille se tullee varsin vauhikkaasti ja töpsäyttää ittensä oikeeseen kohtaan. Nyt tarttis sitte vaan rueta lissäämään sitä häiriöö, että ei ite oo siellä kans aina vieressä tojottamassa.

Että näinki yllättävän positiivisella mielellä lauantai-iltaa täällä päässä. Joulu tulla jollottaa, mikä tietää koirille mukavaa aikaa: kavereita ja ulukoilua ja ehkä reenaustaki vähä enemmän ku normaalisti. Itelle joulu on tietty pyhien osalta rentoutumista ja ylensyömistä, mutta myös töitä ennen ja jäläkeen. Ja kyllä sitä hemmetin kandiakin pittäis vielä ennen joulua vähä saaha etteenpäin. Ja ennen loppiaista mieluusti vielä 10 sivua. Nih.

- Emäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti