tiistai 27. marraskuuta 2012

Selvä Päivä

Ralli "otti" tännään ekat "kännit". Meillä oli aamulla lääkäriaika. Oli tarkotus ottaa ohutneulanäyte siittä hännän näppylästä. No lääkäri katto näppylää ja sano, että se on niin pieni ja kiintee, ettei siittä oikeen näytettä saa. Että kannattaa ottaa pois vaan ja lähettää patologille. No niinhän sitte tehtiin, ku lääkärille oli varattu aikaa sen verran reilusti, että kerkes. Pieni unille ja patti pois.


Rallin kohalla se rauhotus ei ollu samanlaista taistoo, ku Riemulla, joka meinas kuukahtaa suorilta jaloilta, ku ei voinu antaa periks. Otin Rallin sylliin makkaamaan, ku annos oli pistetty ja siihen se nukahti ihan rauhassa. Toki piti vielä vähä säpsähellä ovia jne.

Kerkesin käymään kotona siinä välissä, ku Rallia operoitiin. Riemu oli ihan hämillään, ku tulin iliman Rallia. Se vaan meni sohovan käsinojalle kököttään ja välillä kuluki huoneissa vikisemässä. Ylleensä tuohon aikaan aamusta Riemua ei palijo muu kiinnosta ku nukkuminen.

No huoli onneks helepotti pian, ku hain pienen tokkurapään kotia. Sen jäläkeen Riemun piti valita makkuupaikkansa aina sillain, että näki heleposti missä Ralli on. Ralli yritti kyllä olla niin töpevänä, mutta ihanhan sillä oli vielä tolokku pois. Päivä on menny villahuovan alla nukkuessa ja pari kertaa pissalle hoippuessa. Nyt alakaa ilimeisesti aine haihtumaan, ku alakas oleen virtaa. Sillä on nyt semmonen samanlainen voivotteluhetki, ku muistan Riemullaki olleen aina siinä kohti, ku aine alakaa kunnolla haihtuun. Täytyy vähä vikistellä, että mitä ootta mulle teheny hemmetti! Saapa nähä millon se hoksaa rueta häntäänsä kaiveleen...


Rallille on jo tötterö varattuna. Sitä sen pittäis pittää kymmenen päivää. Onneksi mulla on nyt sen verran vappaata koulusta, että voin olla sen kanssa kotona ja vahtia sitä. Emmää kyllä tiiä miten sen yksin vois sen tötterön kanssa jättääkkään? Ihan varmastihan se riehuis sen kans ja repis irti sen ja sitteet hännästä. Huomisen tentin ajaksi Ralli pääsee sulostuttamaan isännän työpaikan arkia. Toivottavasti se ossaa käyttäytyä...


Niin. Parin viikon päästä pittäis sitte tulla patologilta tulokset näppylästä. Niitä ootellessa vaan yritettään pärjätä tötterön kans ja toipua toivottavasti iliman suurempia ongelmia.

- Emäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti