maanantai 31. toukokuuta 2010

Rillumarei

Nyt täytyy sanua, että alakaa elämässä olemaan taas vähä meininkiä tän tylsän muuttohössötyksen jäläkee! Viikonloppuna oli mukavasti touhua koko ajan ja tännään onki nukutellu. Lauantaina meillä kyläili päivällä semmoset mukavat setä ja täti. Se täti jakso pittää mulle puruluuta varmaan tunnin. Ja illalla tuli sitte vielä Ronskuki ja vielä illemmalla Riksu. Pistettiin kunnon luunjärsimisbileet pystyyn ja tuhottiin kaikki mun puruluut. Taikka tarkemmin sanottuna Roni ja Rico tuhos. Mua meinas vähä jo väsyttää se isäntänä oleminen ja lähinnä seurailin niitten mahtavaa leukalihastyöskentelyä lähietäisyyeltä. Elin vähä vaarallista elämää sikäli, että meinas niin nukuttaa, että siinä ois heleposti saattanu pilikkiä ittensä niitten hampaien välliin.

Sunnuntaina oli taas näyttelypäivä. Harjavaltaan matkattiin isännän ja emännän kanssa. Sattupa kelikin olleen meleko mukava. Ei liian kuuma, mutta aurinkoinen silti. Siellä oli semmonen setä, joka oli vähä sitä mieltä, että mää oisin turhanki iso. Täähän ny oli ennenkuulumatonta. Ku ennemmin mulle on jauhettu, että vielä vähä saisit kasvaa. Tai ainaki lihoo. No kyllä se silti mut arvosti toiseks parhaaks urokseks. Eipä siinä ehtiny semmosia lausuntoja paljo surra, ku paikalla oli taas niin hemasevvaa neitiseuraaki. Yhen neitosen kanssa pääsin vähä lähemminki tutustuun ja oishan me mieluusti otettu pienet pinserirallit siinä ihanalla nurmella, mutta eihän nuo tosikot tietenkää antanu.


Tän päivän reenitki meni ihan mukavasti. Olin koko päivän kerräilly energioita sitä varten. Alkuun emäntä oli taas ihan pihalla eikä ohjannu mua kunnolla. Sitte ku se saatiin kartalle niin alakohan sitä tulostaki syntyyn. Ja vauhtiaki löyty sitte, ku reenattiin sitä sytyttelyä mitä se Keppi-Tyttö opetti. Siitä muuten tuliki mieleen, että kattokaapa varsin se aiempi teksti, jossa siittä koulutuksesta kerroin. Lisäsin sinne muutaman kuvan, vaikka ne vaan Ricosta onki, ku ei tuo emäntä oo vielä niin kehittyny, että pystyis sammaan aikaan kuvvaamaan, ku ohjaa.

Mukavaa viikonalakua ite kullekki! Loppuun muutama kuva uuen kodin lempparipaikoista.



Riemu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti