perjantai 25. toukokuuta 2012

Mä Tahdon Töihin Virastoon

Meillä on täällä alakanu niin tylysät ajat että. Emäntäki meni oikeen päivätöihin kesäks virastoon ja nyt ne kulukee isännän kans samoja kyytejä. Ja sehän tietenki tietää meille ihan luvattoman pitkiä päiviä yksin. Tai siis kaksin. Kyllä vähä ottaa päähän katella ikkunasta pihalle nättejä kelejä ja auringonpaistetta ja ootella niitä hyväkkäitä kotia.






Ralli alakaa olla jo melekonen kiusankappale. Se yrittää isotella meikäläiselle minkä kerkiää. Yöllä ja illalla se jopa yrittää komentaa mua, ku jos mää vaan vähäsen ommaan tappaani hönttäsen pitkin kämppää jotaki vaatien. Se oli kipiänäki alakuviikosta. Oksensi yhen yön ja emäntä valavo ja siivos. Mutta toi emäntä sai kyllä mun nuoruuessa niin monet löysät mahat hoitaa, että se meni nopiasti ohi se tauti. Taikka se mikkään tauti ollu. Tuohan imuroi maasta kaiken mitä se löytää. Mitä se lie taas tienpielestä nassuttanu sunnuntain lenkillä.




Se hyvä puoli tuossa Rallissa on, että emäntä raahaa sitä kaikkiin reeneihin ja mää saan viettää laatuaikaa isännän kansa sohovalla jne. Nyt ne on alottanu tokokurssin. Ralli-parka joutuu piteleen jotaki puukalikkaa suussa melekeen aina ennenku se saa ruokansa. Taikka ihan oikeen se sille on. Mutta mää en kyllä suostuis tuommoseen hommaan.



Eipä tässä nyt oikeen irtua enämpi juttua. Kai mää lähen houkuttelleen emäntää iltapissalenkille tai keittiötokoileen. Kesää!

- Riemu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti