keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Sitä Saa Mitä Tilaa

Se on sitte kesäloma! Mun tappauksessa se kylläki kestää kokonaista nelijä päivää, mutta kuitenki. Ens maanantaina alkaa työharjottelu, jossa varmaanki vierähtää kesä siihen asti, ku taas koulu alakaa. Mutta sehän on ihan juhulaa, ku kaikki illat on vappaat lukemisesta! Ehkä sitä vois vähä ryhistäytyä noitten tyyppien kans reenaamisessa. Ja ommellakkin ois kiva... Niin ja lukia jotaki muuta ku tenttikirjoja. No, jotta nyt ei ihan lommailuksi menis niin tarttee mun taas juhannuksen jäläkeen alottaa, että saan käytyä yhessä kesätentisä.

Pukkihyppelyä?

Viime viikonlopun piti mennä näyttelytunnelmissa. Lauantaina lähettiin karvapäitten eli Ronin ja Reinon kans keltasia nauhoja metästään Harjavaltaan. Se reissu oli kyllä sikäli onnistunu, että se saatiin mitä haettiin ja vähä enemmänki. Näin jäläkeenpäin on tietenki hyvä sanua, mutta mää kyllä arvasin tän lopputuloksen. Elikkä Reinikainen sai sieltä sen tarvittavan hoon, mutta Ronipa repäs ja nappas eehoon! Mää sain kunnian roikkua narujen päissä kehässä, niin se tuomarisetä sano, että Roni ois voinu saaha erinki, mutta ku sillä on niin vaaliat silimät. Että se siittä rotansyötistä sitte.

No sunnuntaina meijän piti lähtiä noitten omien poikain kans mätsäriin. Rallinki piti päästä oikeen ekan kerran kehhään harijottelleen ja Riemun muistuttelemaan, että miten siellä pitikää käyttäytyä. No aamulla sitte laittauvuin matkaan ja pakkasin kauheen määrän tavaraa autoon. Perräytin pari metriä ja semmonen metakka kävi, että naisellisempiki nainen tajus, että nyt ei parane enempää. Mun pienestä punasesta oli jousi nasahtanu yön aikana. Olin just edellisenä iltana käyny pitkän reissun Turussa ongelmitta. No ei muuta ku hölömistynneen näköset pojjaat ulos autosta ja tavarat takas sisälle. No, tulipahan sitte ainaki luettua VÄHÄ enemmän maanantain ja tiistain tentteihin...

Kyllä mää tuon häntäni vielä kesytän!
Jälestäjä?
Ei, vaan märehtijä.

Täytyy yrittää mätsäriin päästä, jos ois lähistöllä sopivaan aikaan lähiaikoina. Nuo tarttis molemmat vähä ihimisten ilimoille pääsyä ja Rallin kans ois kiva kokkeilla, että tulleeko se panniikki ouolla pöyällä ja outojen kopeloitavana. Se on kyllä tällä hetkellä just niin honkkelin näkönen, että tuskin siittä mittään näyttelytähtöstä tullee. Mutta enpä mä sitä olettanukkaan, ku Ricon jäläkeläisen halusin. Mutta söpö se on. Ja pää on musta ihan maaliman nätein. Riemun kans ois tarkotus yrittää kesämmällä taas virallissiinki näyttelyihin, jos meijän elämä iliman kortisoonia saa jatkoaikaa. Että muistuttelut ei ois sillekkään ollenkaan pahasta.


Rallin kans on reenailtu sitte edellisen postin lähinnä keittiötokoo. Perusasennon löytymistä oon yrittäny parantaa ja namia siittä vähitellen häivyttää. Samoten liikkeestä seisomista ja kestoo seisomiseen. Kesän haasteeksi asetan itelleni, että tokon ja agilityn lisäksi opettaisin nuille jotaki temppuja. Kun vaan aivoissa välähtelis, että minkälaisia ja sitte vielä, että miten ne opetettaan...

- Emäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti