perjantai 8. kesäkuuta 2012

Mies Eikä Poika Enää

Ei oo varmaan eka kerta ku sanon, mutta aika menee ihan hirvittävän nopiasti. Ralli-pötkylä täytti keskiviikkona jo puoli vuotta! Synttäreitä vietettiin seuran möllitokokissoissa, joissa Riemu pääsi tokoileen pitkästä aikaa muuallaki ku keittiössä. Kisattiin alossa, vaikka mölliinhän me nyt kuuluttu oltais. Tässäpä tulosta ja sepostusta:

1. Luoksepäästävyys 10: Vähän Riemu kyllä väisti tuomaria sekä kehääntulotarkissa että varsinaisessa luoksepäästävyyessä, mutta ilonen ja ystävällinenhän se silti aina on.

2. Paikalla makaaminen 0: Joo, saipahan heti alakuun hävetä, ettei ollu tajunnu jättäytyä mölliin. Minuutin Rimpukka makkoili ihan mallikkaasti. Katteli vähä kisakumppaneitaan, mutta oli muuten rauhallinen. Vähä minnuutin jäläkeen alako sääskien syönti niin inhottaa, että piti ensin pompata ylös. Siittä sain sen käskyllä vielä maahan, mutta puolentoista minnuutin kohalla se nousi ja otti muutamia askelia mua kohti. Kävin pallauttaan sen maahan ja sittepä homma oliki jo ohi. Eihän tää tietenkää mikkään yllätys ollu ja vielä ne perhanan sääsket ku nakersi Pienen Pinseripojan herkkää hipiää niin ihan vorse majöörhän se nyt sitte oli.

3. Seuraaminen kytkettynä 8½: Alakuun haahuilua ja edellisiltä tippuneitten naminpalasten paikannusta. Sitte mää pijin hihnaa vähä liian tiukalla eli ohojailun makua. Perusasennot jäi kans tekemättä pyssäyksissä, mutta muuten ihan jees.

4. Sauraaminen taluttimetta 9½: Jottain pientä haahuilua kai tässäki oli, mutta nyt tuli perusasennot hyvin ja etten sanos aika mallikasta seuraamista ajottain. Hyvä Rimpukka!

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9: Mää en oikeestaan ees muista, mitä tässä tapahtu, kun muistaakseni se meni ihan ok. Oiskohan se jääny liikkeen alussa jottain haisteleen tms. Mutta parasta oli se, että Riemu nousi perusasentoon vasta käskystä. Siihen se ylleensä pomppaa heti, ku viereen kerkiän. Nykyjään ei oikeestaan sivulle nousemista reenatakkaan, vaan vappautan aina suoraan maasta, ku tuun takas vierelle.

6. Luoksetulo 8½: Että tämäki piti nähä. Ilimeisesti ne sääsket söi niin kovvaa tai jotaki, mutta Riemu karkas istumasta. Pysähty kumminki ku käskin, mutta seisoon. Ite luoksetulo oliki Riemumaisen riemuisa, vauhdikas ja näyttävä ja siks saatiin armosta ees tuon verran pisteitä.

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 8½: Tässä Rimpula ei uskonu ensimmäistä käskyä vaan jouvuin antaan toisen aika tiukan komennuksen, mutta sitte napottiki ku tatti paikallaan. Ja tässäkin mulle ilua tuotti se, että perusasentoon läsähti vasta käskystä.

8. Estehyppy 8½: Tähän saatiin kans ihan uutta ulottuvuutta. Hyppyyn Riemu lähti hyvin ja seisahtu, mutta ku lähin sitä kohti niin liikku mua päin. Ja sitte sivulle käskystä päättiki hypätä esteen takasi! Se on kyllä just tuommonen höpsykkä, että voi keksiä ihan mitä vaan.

9. Kokonaisvaikutus 10: Riemu teki hommia ommaan iloseen ja pilsnerimäiseen tyyliinsa häntä pystyssä. Ja ihan yllättyny olin, että teki niinki hyvin mun kanssa töitä eikä heittäny ees yhtään kunniakierrosta kentällä! Ehkä katsojia oli liian vähä kunnon shoun vetämistä ajatellen sen mielestä.

Kokonaisuutena yllätyin taas, että pystyyhän se jotenki toimimaan, vaikka nakki ei oo nenässä vaanku liikkeitten välillä. Pittäis vaan saaha ittiä niskasta ja reenailla sen kanssa joskus josaki muuallaki ku keittiössä. Niin kai sitä vois jotaki aikaanki saaha. Ikä alakaa vissiin tehä tehtävänsä ja kyllä se suihkepannan käyttö siihen karkailemisseen on herätelly Riemua tässä vuojen aikana ihan noin ylipäänsäkki kuuntelemmaan mun sanomisia herkemmin.

Ralli fiksuili ja treenas kisahälinässä mm. kontaktilla nokkimista, seuraamista, kapulan pitämistä ja vauhtinoutoo ja paikallaan istumista, makkaamista ja seisomista. Sen keskittymiskyky on kyllä ihan ommaa luokkaansa. Se on vaan niiiiiin SUPERIHANA puolvuotias! Nyt tosin ku trimmailin sitä kesätukkaan, niin siittähän kuoriutu ihan Ricon näkönen aikainen russeli. Mihin mun vauva katos?

- Emäntä


Keskeneräinen kesäkampaus
Kännykkäkameraan tallentunut aikuinen russeliherra

1 kommentti:

  1. Hyvä Rimis! Teijän pitäs vaan alkaa reenaileen ylempien luokkien liikkeitten osiakin Rimpan kanssa niin tulis vaihtelua keittiöreeniin ja sitte ne alokasluokan liikkeetki kehityy siinä sivussa kun ittestään!

    Lucan mielestä on loukkaavaa, ettei se päässy kattomaan ja kommentoimaan teidän tekosia.

    VastaaPoista