perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kevään Ensilunta

Täällä taas! Elämä on mallillaan ja silleesti. Toi Ralli ny ilmeisesti tosiaan tuli jäähäkseen, mutta se on oikeestaan ihan kiva juttu. No joo, on sillä välillä enerkiiaa vähä turhanki palijo. Mutta onneks Reiska ottaa vähä leikitysvastuuta kans, ku nähhään.

Kevät tullee ja kaikkia ihania hajuja on ympäriinsä. Mulla ei oikeen meinaa ruokakkaan maistua. Emäntä sitä ihimettellee, että hormoonitko ne nyt hyrrää. Kai se vähä seki, mutta toisaalta se on epistä, että Ralli saa eri ruokaa ku mää. Se pistää vähä närästään. Ja Rallin mielestä tietenki mun ruoka ois parempaa. Emäntä ei vaan tajua meiän antaa vaihtaa kuppeja.

Käytiin tosiaan kohta pari viikkoo sitte lääkäritätiä moikkaamassa Rallin kans. Se kehu, että mulla on iho ja turkki oikeen hyvällä mallilla. Ja sitte emäntä sai luvan lopettaa pikkuhilijaa multa sen inhottavan pissattavan lääkkeen. Toivottavasti en tartte sitä sitte ennää ikinä... Emäntä on jottain höpötelly, että pittäis kesällä mennä näytelmiin taas essiintyyn. Mulle se kyllä passaa. Eipähän sitä hetkeen oo päässykkään posseeraileen oikeen kunnolla ja tappaamaan toisia pinsereitä.

Semmosta. Kai täsä täytyy kohta rueta vaatiin jotaki aktiviteettia tälle päivälle. Emäntä kai luppaili hallille menua ja varmaan illemmalla taas Ricolaan. Tähän loppuun pistänki ison tukun kuvia meijän eiliseltä mettäretkeltä. Se oli mahetsua. Sai haistella ja revitellä ja leikkiä. Että eipä muuta ku oikeen mukavaa pääsiäistä vaan kaikille!


- Riemu

Tapanimyrskyn jälillä

Pylleröt

Ralli löysi muka koko ajan jottai aarteita

Emäntä luuli nähäneensä hiiren ja höynäytti nuitaki sen jälille.

Mun erehtymättömän vainun perusteella se oli kyllä kulukenu ihan toiseen suuntaan. Melekeen nappasin sen siimahännän.

Rallipallilellipenikka sai taas uuen pannan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti