sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ajan Hammas

Voi vitsi mikä keli! Pihalle pittää tästä suunnata. Sain vihon yhen kouluhommaniki tehtyä, jota oon vaan suunnitellu ja suunnitellu...

Meillä on täällä viimepäivinä löytyny sohvalta ja matoilta pieniä valakosia yllätyksiä. Rallilla tippuu hampaat hirviää vauhtia. Reiska on omalta osaltaan auttanu niitten irrottelussa. Eipähän tarttenu ainakaan lääkärin appuun turvautua. Viime viikonloppuna lähti toinen puoli puhtaaks ja eilen oli hävinny toisen puolen kulmurit. Puruluitten tuhoominen on aika hijasta tällä hetkellä ja vetoleikit ei luonnollisesti niin kiinnosta. Mutta eiköpähän se siittä taas taistelunhaluks muutu parin viikon sisällä!

Reenailut on ollu taas ihan luvattoman huonolla tolalla. Kouluhommat painaa viimesiään niin jospa sitä sitte sais ittiään niskasta kiinni. Suunnilleen kerran viikossa Ralli on kuiteski päässy agilityä reenaileen ja Riemu monesti samalla. Tännään alako Rallin tokon alkeiskurssi. Kaveri oli vähä flegmaattinen. Eilisen hoitopäivä, kaverien kans riekkumiset ja keskellä yötä kottiutumiset vissiin ottaa veronsa. Ja kai se tuo hammasasiaki voi vähä vaisuttaa. Mutta pätevä penikka se on.

Reenattiin luoksepäästävyyttä, perusasentoo ja liikkeestä seisomista. Mun ois tarkotus tässä jossain välissä kirjottaa itelleni muistiin (julukisesti tosin), mitä Rallin kans on tähän mennessä tehty agilityssä. Ehkä tässä parin viikon sisällä saan sen tehtyä. Mutta nyt estetalakoisiin, ulukokausi alakaa! Kivvaa Vappua!

- Emäntä

Ralli testailee uutta sohovatyynyä
Riemu samoissa puuhissa
Ihan hyvin mää tänne mahun
Rottakoiran rottatyyny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti