lauantai 14. huhtikuuta 2012

En Anna Periks

Eipä sitä muka kerkiä taas mittään. Tässä ny kuitenki pari sekalaista otosta pääsiäiseltä lähinnä. Oli mukavaa, ku pääsi ulukoileen kavereitten kans ja vappaana kevväisessä metässä.

Rico oli täällä hoijossa viime viikolla parina päivänä. Seki on kyllä pahaks menny. Ei ärise juurikkaan ennää ja Rallinki kans antautu leikkimään yhtenä iltana vähäks aikaa. Mun piti sitä kyllä seurata aika läheltä, ku se oli niin kummallinen juttu. Ja vähä mua välillä huolettaa tuon penikan puolestaki.

Emäntä eppäilee, että Ricolla on joku kuujes leluaisti. Emäntä piilotti isännän hermojen säästämiseksi kaikki vinkuvat lelut ennenkö Rico tuli. Se pisti ne semmoseen kaappiin, josta se ei Ricon nähen koskaan oo leluja ottanu, eikä sinne laittanu. Niin eiköhän vaan pappareinen käyny sen kaapin ovia hetimmiten tultuaan haistelemassa ja katto emäntää tietävästi. Ihan niin fannaattiseksi se ei kuitenkaan yltyny, ku kotonaan lelukaapilla. Siellä se ei kyllä anna periksi ennenkö saa jonku lelun. Kyllä se kuitenki täälläki usiampaan otteeseen yritti emäntää sille ovelle houkutella.

Mää taijan kyllä mennä nukkuun. Piti vaan nuo ylimääräset kuvat postittaa. Emäntä osti viime viikolla meille lissää tyynyjä sohovalle ja tännään se ompeli koko aamun niihin ja vanahoihin uusia päällisiä. Se on kyllä hyvä juttu, koska ne kolome vanahaa ei oikeen tahtonu riittää mulle ja Rallille. Saati sitte nuille ihimisille. Ja nää uuet on ihanan muhevia. Että eiku testaileen.

- Riemu

Emäntä ompeli mulle uuen pannan. Taikka Ricohan tuota on onneks enemmän joutunu käyttään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti