maanantai 13. helmikuuta 2012

Rakkaani

Kuten arvata saattaa, täälä on jokseenki hektistä tää elämä just nyt. Ralli kasvaa ihan liian nopiasti. Ja on aivan ihana! Ei pelekästään meiän omien porukoitten mielestä, vaan onhan tuo käyny hurmaamassa ihimisiä mun työpaikallaki. Sopivassa määrin emännän ja isännän sylivauva, emännän reenikaveri jo nyt ja Riemun leikkikaveri. Tottahan toki se alakaa jo pientä pirruuttaanki keksiä, mutta hymyssäsuin sitä on vasta tarttenu komentaa.

Mää en oo ollu kovin innostunu ite lukemaan mittään reenipäiväkirjoja. Nyt kuitenki aattelin vähä enämpi tässä lähitulevaisuuessa kirjotella niistäki, että voi sitte tarvittaisa näillä sepustuksilla virkistää muistiansa. Mutta enpä usko, että ne eelleenkään tätä plokia täysin valtaa. Taikka se jää nähtäväksi. Tämän pienen touhottajan kanssa ku saattaa olla vähä otollisempaa se reenaus, ku se on tän isomman kans ollu.

Rallin kans on koitettu reenailla lähinnä pentukurssin läksyjä. Eilen just valitin, että ois tarvittu enemmänki kotitehtäviä sieltä, mutta ollaan sitte reenailtu omiamma. Naksuttimen kans on lähetty kontaktista ja sitte opeltu jo istumista, maate menoo, sivulle tuloo, jalkojen läpi pujottelua, seisomista ja ympäri pyörähtämistä. Lisäksi pittäis tuota kontaktikävelyä reenailla, mutta sen kans on vielä oltu vähä laiskoja. Tai siis minä oon ollu.

Kaverilla tuntuu kyllä olevan aika loputon tekemisen halu, mutta mitäpä sitä muuta nuista perriyttäjistä vois oottaa. Meijän reenihetket on ylleensä täällä kotona n. 5 min. kerralla ja leikit päälle, vaikka Ralli kyllä reenailis vaikka puoli tuntia. Koitetaan sitte vaan ottaa usiampi kerta päiväsä. Riemunki kans on kertailtu nuita samoja juttuja ja sen kans oon yrittäny lenkillä vähä kaivella kontaktia mukkaan siihen touhotukseen.

Riemua rupes yllättäin kiinnostamaan ompeleminen suunnattomasti

Ylleensä ottainhan me saahaan tuon isännän kans olla aika rauhassa, ku Riemu viihyttää Rallia. Mietin just, että mehän säästytään myös Riemun ylenmäääräsiltä ravvailuilta ja vikinöiltäki, ku sillä on nyt tekemistä aina ku vaan haluaa. Eli uskosin, että Riemuki on tyytyväinen tähän elämänmuutokseen.

Ralli on vieraillu jo usiampaan otteeseen Rico-isukin tykönä, jossa se on pääsy leikittään kaikkia karviksia. Kovapäinen kaveri tuntuu olevan. Ei pelekää isompiansa, eikä oikein ota tosissaan niitä. Nyt viikonloppuna pikkuherra keksi jo ottaa vanahemmista mallia ja murisi Riemulle ja Ricolle, kun ne yritti tulla sen ruokakipolle/namille. Että egua riittää!

Mitäpä sitä muuta. Kouluhommat tässä meinaa jäähä, ku aina ois joku leikkimään pyytämässä. Jos Ralli nukkuu niin Riemu, jos Riemu nukkuu niin Ralli. Taikka sitte ei pysty keskittyyn ku ite haluaa reenailla tottelevaisuusjuttuja tai jottain ihan perus hoitotoimenpitteitä ja semmosia. Kyllä se taas parin viikon päästä tentisä ottaa päähän. Vaikka oishan tässä nyt tosiaan se muutama viikko aikaa ottaa ittiä niskasta kiinni... Ei vaan malttais!

- Emäntä

Lucan mielestä toi tyyppi on vähä pelottava

4 kommenttia:

  1. millonhan mää opin etten saa lukee teiän plogia töissä...
    ei oo ehkä kauheen kivaa että respan täti räkättää veet silmissä täällä... :D nuo kuvat oli vaan taas niin loistavia.

    VastaaPoista
  2. Luca kiittää kuviin pääsystä, vaikka sen mielestä sillä on tukka vähä huonosti tuossa ensimmäisessä..

    Mutta tuossa viimesessä kuvassa Rallista se näyttää TÄYSIN Herra Hakkaraisen ja nukkuvan Snoopyn sekotukselta:D

    VastaaPoista
  3. Ihania tarinoita ja kuvia! ja koiria... :D

    satu

    VastaaPoista