lauantai 18. helmikuuta 2012

Bensaa Suonissa

Huokaus. Täälä ei Pieni Pinseripoika saa ennää minkäänlaista rääpyä. Ei ies plokkaileen meinaa keritä. Joka suuntaan ollaan repimäsä jatkuvasti. Taikka siis tuo yks on repimäsä. Se on aina herreillä ollessaan melekeen kiinni mun kaulanahassa taikka jalloisa. Ja sitte se hyväkäs vielä yrittää vallata mun kopan. Välillä asettautuu sinne nukkumaan ja välillä juoksee kylellään sen laitoja pitkin ympyrää. No tännäänki tuosa sitte vaan päätin, että määhän tuun ommaan koppaani ja kyllähän tuo väisti. Mutta ei tietenkään nukkumaan antanu rueta vaan nähäväämäänhän sitä piti taas rueta.

Pinserinkokonen koppaki tuntuu olevan liian pieni russelin egolle

Jos että kerro kellekkään niin tojensanuen mää oon kyllä aika tyytyväinen tuosta pikkuvelijestä... Nuo on niin mahottoman tylsiä tyyppejä välillä nuo isäntä ja emäntä. Mutta kyllähän sitä nyt vähä pittää marttyyriäki esittää, ku tommosen luppaa kysymättä ottivat.

Toivottavasti seki ei kasva mun eelle niinku nuo muut penikat on kasvanu. Kyllä se hirviää vauhtia ainaki isonee. Vetoleikeisä siittä on yllättävästikki vastusta. Taikka no siis määhän käytän sitä lähinnä omassa lihaskuntoreenissä painona.

Kolomas leikki, mitä meillä nähväämisen ja lelujen riepottelemisen lisäks harrastettaan on Riemuralli. Siinä mää puolustan keittiön mattoo ja Ralli vettää ympäri keittiöö ja hakkee välillä etteisestä vauhtia. Ideana on siis vaan se, että mää yritän ottaa sitä kiinni ja pittää pois matolta. No kyllähän mää sen saisin esimerkiks tosta oviaukolta kiinni ihan lapsellisen heleposti, jos haluaisin. Mutta katon muka aina vähäks aikaa johonki muualleppäin niin, että se pääsee vilahtaan mun leuan alta.

Emäntähän tuo tuntuu olevan jo ihan sekasi. Ralli ku assuu meijän yksinolot tuolla kojinhoitohuoneesa aijan takana niin emäntä on siltä koittanu siellä pittää kengät ulottumattomisa. Se on sitte ottanu tavakseen pistää niitä aina pesukonneeseen suojaan. No eilen aamulla se heti ekana otti sieltä muutamat kengät pois ja kävi sitte reppiin lakanat sängystä pessuun. Jonku aikaa se pesukone ehti pyöriä, ennenkö se alako kuunteleen sen ihimeellistä kolinaa. Ja siellähän ne pyöri ilosesti isännän nahkakengät lakanoitten kans. Ihimeen kaupalla kuitenki lakanat ei värijääntyny ja kengätki on vissiin vielä käyttökeleposet.

Minä ja siilipukuttaja

Jaahas, kaippa sitä pittää taas mennä kaittemaan tuota kakaraa. Tuolla se olohuoneesa vinguttaa possua. Se koki pari päivää sitte vingutusherätyksen. Ohan se ennenki aina satunnaisesti osunu noihin vinkuihin. Ja jos mää tai ihimiset on niitä vinguttanu, niin se on yrittäny hyökätä hilijentään. Mutta toissailtana se tais olla, ku ensin saatiin kuunnella vinkupossukonserttia, sitte röhköpossua ja sitte taas vinkupossua. Isänsä poika.

Onneksi sentää on vielä hengähystaukojaki, ku tuoki nukkuu vielä aika palijo. Ja sitte ku pääsen emännän kans reeneihin. Ja tännään saahaan isännän kans laatuaikaa, ku noi mennee ommiin reeneihisä. Toivottavasti ei tällä kertaa mee Rallin maha nammeista sekasi. Viimeksi se puklas ne kotona matolle. Ja nyt sillä on jo valamiiksi ollu muutamana päivänä maha vähä turhan löysällä, että emäntä on sitä yöt pitkät juoksuttanu pihalle. Kun vaan tulis mahansakki kans issäänsä eikä muhun...

- Riemu

Ralli 10 -viikkosena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti