sunnuntai 7. elokuuta 2011

Sata Salamaa

Meikäläisen plokkailu on nyt menny siihen pisteeseen, että tää on mun sajas plokimerkintä! Emäntä ku lueskellee näitten koiraplokien lisäksi kaikenlaisia rättiplokeja niin sieltä se tämänki idean vissiinki hoksas. Siellä on meleko ylleistä, että juhulistettaan millon mitäki kissanristiäistä järjestämällä arvonta siinä omassa plokissa. Että mepä nyt sitte juhulistettaan mun sajatta postia kans pienellä arvonnalla.

Arvontaan saa osallistua kuka vaan haluaa. Osallistuminen onnistuu sillai, että jätättä kommentin tämän arvontapostin kommenttilaatikkoon. Jos teillä ei oo ommaa proffiilia niin nimetkää ittennä niin, että mää pystyn teijät tunnistaan ja jos tiijättä, etten tiijä miten teihin saa yhteyven niin jättäkää siihen kommenttiin sähköpostiosotekki. Ens sunnuntaihin 14.8. 2011 kello 18 mennessä jätetyt kommentit osallistuu arvontaan.

Tuon ajankohan jäläkeen mahollisimman pian ku keritään suoritettaan arvonta, jossa mää luonnollisesti toimin onnettarena. Eikäkö mikä se niinku ois, ku on uros kysseessä... No joka tappauksessa. Emäntä saa kirjottaa kaikki ne hurjat määrät nimiä, jotka tähän osallistuu niin paperilappusille ja mää sitte niistä sokkona valitten yhen. Voittaja ilimotettaan luonnollisesti täällä plokissa sitte ja palakinto toimitettaan sille.

Jaa, että mitä tästä arvonnasta sitte voi voittaa? No palakinto on seuraavanlainen:


Tuohan on siis tuommonen kierrätyskumista valamistettu frispii. Sillä on semmonen takkuu, että jos se hajuaa niin sen saa käyä vaihtaan Mustisa ja Mirrisä uuteen ja vanahat lelut voijaan kierrättää.

Meillä on poikain kansa ollu yks tämmönen aika kovassa testissä, mutta vielä ei olla saatu siihen ies naarmua kylykeen. Ei ees Reino, joka sitä on yrittäny oikeen ajatuksella nykertää. Niin ja sitte nuo isännät on siihen ihastunneet kans. Ne on hurahtanneet tuohon frispiigolffiin ja sanovat, että tuo on helepompi heittää haluammaansa suuntaan ku ne oikiat pelikiekot. Että oikeen huilakka peli on tämä! Ei muuta ku onnia arvontaan ite kullekki!

Riemu

8 kommenttia:

  1. Mää haluaisin osallistua arvontaan! Vaikka mulla jo aika paljo leluja onki, mutta mun molemmat rispiit on tällä hetkellä hukassa.. en tiiä kyllä yhtään kuka ne on piilottanu.. tai ehkä oon ite, mutta ärsyttävvää vaan ko en muista ennää yhtään että mihin ne laitoin...Niin kuitenki että mää!!

    T: Luca

    VastaaPoista
  2. Mää osallistun kans, koska oon ahkerasti seurannu plokia koko sen historian ajan. Sitä paitti musta ois meleko huolestuttavaa, jos nuin loihakka lelu joutus jonku muun hampaisiin. Määhän oon kaikkien lelujen suuri rakastaja ja mun emännällä on melekosen kunnioitettava lelukokoelma, josta puuttuu tää ihimerispii!

    T Roni

    VastaaPoista
  3. Voiko sen syyä? No, osallistun joka tappauksessa arvontaan. Luppaan testata lelun kestävyyttä kaikenlaisisa kenttäolloissa. Eikö nuorimman pitäs reiluuven nimissä voittaa?

    T. Reino

    VastaaPoista
  4. Onnea 100. blogimerkinnästä! Pyryn lelulaatikkoon mahtuu sattuneesta syystä aina uusia leluja ;-)

    t:Maija

    VastaaPoista
  5. täälläki on pinseripoika Manu joka osallistuu arvontaan! :)

    hanmheinonen@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Me kans osallistutaan arvontaan! Koskaan ei voi olla liikaa leluja (ainakaan terrieriperheessä :D)

    johanna.makynen (@) kolumbus.fi

    VastaaPoista
  7. Emäntäni mielestä olen kova tuhoamaan leluja ja niitä on muutama aina varikolla korjattavana. Olis kiva ilahduttaa emäntää ja saada lelu, jota ei saa rikottua. Pakko se olis testata heti kunnon pureskelulla. Ai niin, mä olen Arsu, Reinon agilitytreenikaveri =)

    VastaaPoista
  8. Meillä ei oo koiruutta jolle lelu tulis, mutta ainahan kaikkiin kilipailuihin pittää osallistua! Josko se tulis sitte sesseki hankittua ku lelujaki alakas kertymään! :D

    Onnea sadannesta merkinnästä.. me täällä aina välillä seuraillaan Riemun kirjavaa plokia! :)

    T: Tiina-serkku :)

    VastaaPoista