lauantai 10. heinäkuuta 2010

Tyttö Tuli

Tai siis tyttöjä tuli. Viis Disan kanssa. Taisin niistä jo mainitakki aiemmin. Ja viikolla sain kuulla, että tulihan sieltä poikaki. Kassun kanssa nimittäin. Yksinäinen kaveri. Iso ja komia jo syntyissään. Kyllä sitä isäpapan kelepaa. Ku vaan pääsis morjestaanki niitä ja opettaan kaikkia tärkeitä elämäntaitoja niinku toisten koirien ärsytys ja pinserihepuloinnin ihanuus.

Alakaa vähä vettää tämä kuumuus veteläksi. Ja sitte vielä ku kaikkia hommaaki on siunaantunu. Eilenki piti viihyttää isua porukkaa tuolla "mummulassa" ku iso-isännällä oli synttärit. Meinas mua jo yheksän maissa vähä pilikityttää, mutta en antanu periksi. Kauhian mukavia ihimisiä ne kaikki oliki ja kivat juhulat. Harmittavan vähä keltään vaan tippu mittään ruokapöyästä.

Huomenna vissiinki juhulitaan vielä vähä lissää. Tähän juhlahumuun soppiiki tää kuva, jonka noi just otti. Isäntä sai tuossa viikko sitte vissiinki aikaseksi laittaa tuon vitriinin seinään, ku ne osti sille itelleen isomman. Niinpähän sai vihonki mun ruusukkeet ja pokkaalit arvosensa paikan. Voitteko uskua, että niitä on säilytetty tähän asti pahavilaatikossa? Tosi törkeetä. Mutta nytpähä ne onki melekee ensimmäisenä etteisessä nähtävänä, ku sisälle tullee. Jotaki järkiä tähän sisustustouhuunki siis. Mutta nyt nukkumaan. Mukavata viikonloppua kaikille!


Riemu

2 kommenttia: