keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ehdotus Ensimmäisen Mainoskatkon Paikaksi

Riemulla meinaa nyt lähtee tää nettihomma tassuista. Nyt on nimittäin niin, että uudet uljaat Riemun Kirjavat Nettisivut on avattu osoitteessa www.riemunkirjava.com!

Voisitko hei avata ton tietokoneen?

Tää emäntä itte makas eilisen vuoteen omana mahataudissa. Ihmettelin kyllä, että Riemu jakso niin rauhallisena lepäillä mun kanssa koko päivän. Jos luen tai oon muuten tolpillani, Riemu kyllä yrittää antaa ulosmenosignaaleja muutaman tunnin välein. Riitti kun päästin sen isännän kanssa käydyn aamulenkin jälkeen kerran pihalle päivällä niin jo jaksoi olla mun toipilaskaverina koko pitkän päivän, kunnes isäntä saapu taas höykyytettäväksi.

Riemu tykkää yleensä sängyssäkin nukkua niinkun määkin eli tarttee oman tilan, vaikka se muuten onki semmonen sylikoira ja rapsuteltava. Siksipä se ei siellä öitänsä tilanpuutteen vuoksi nukukkaan (eikä sillä kyllä siihen lupaakaan oo :) paitsi, jos meistä jompi kumpi on jossain muualla. Mutta taisi eilen olla vähän huoli ja hämmentävä tilanne pojalla, kun tuli useempaan kertaan ihan selkään tai mahaan kiinni nukkumaan ja tuijotteli vakavan olosena pitkin päivää. Stressaavaa tuommoset sairastelut niin koiralle ku emännällekki! Riemu on ite onneksi alkanu taas syömään viikonlopun ja alkuviikon muutaman päivän paastoamisen jälkeen eli tais olla noita naisasioita taas vaan onneksi. Että kevättä on rinnassa!

Emäntä

2 kommenttia:

  1. Huh huh, kyllä sää Riemu oot sitten kerkeäväinen kaveri! Hienot sivut olit värkänny siinä päikkäreiden ja tentteihin luvussa avustamisen lomassa. Erinomaisia kuvia, varsinkin se mustavalkonen ravunsyötti on kyllä näissä kuvissa edukseen.( ;

    M&R

    VastaaPoista
  2. Nooo, mää nyt oon tällanen nopee liikkeissäni. Sähäkkä kaveri. Ja sanoisin, että se mustavalkonen kerää aina kuvissa ne söpöyspisteet ilmeillänsä, että eipäs nyt olla niin negatiivisia.

    VastaaPoista