keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Naksahuksia

Tai ainakin jonku sortin nyrjähyksiä täällä on ollu ilimassa. Ihan positiivisia tällä errää kumminki! Rallilla naksahti keppien kans joku uus vaihe päälle. Se on teheny paljo niitä niin, että on yks ohjuri alussa ja yks lopussa. Ilman niitä meno on aina hijastunu ja menny epävarmaks. No nyt maanantaina päätin vaan, että kokkeillaas välillä niin päin, että aluks tehään "palijailla keppeillä". Ja mitäsmitäs, Rallihan pisteli menemään niin mainiosti, että se taitaa olla paipai ohjurit! Tehtiin myös putken ja hypyn kautta ja molempia puolia ja hyvin löyty oikia väli. Pätevä tyyppi. Tännään ennen reenienvetovuoroo ja vähä jäläkeenki tehtiin samaa ja taas meni mainiosti. Tännään ei tullu vaanku oikeita suorituksia, ku eilen oli aluks pari harhaanmenooki. Jes!

Oon yllättäny itteni tokoilemasta tässä viime viikkoina yllättävän monesti. No siis, eipä nyt edelleenkään mitään kovin syvällisiä reenejä saati kovin ussein, mutta enemmän ku talavella kuitenki. Ja aika yllättäin Riemu on riemastuttanu mua otteillaan. Rupesin sheippaamaan molemmille metallikapulaa tässä joku aika sitte. Ihan muutaman harkkakerran jäläkeen Riemu pittää jo huomattavasti paremmin kapulaa ja ottaa sen innossaan suuhunsa. Ralli vaan käyttää suutansa kapulalla ja kokkeilee, josko sillä irtois naksut ja namit. Sitä selkeesti ällöttää. Enpä kyllä olis uskonu, että Riemu voi olla nuin innossaan metallikapulasta ja Ralli taas vierastaa.

Ihan tavallisen nouvon osalta homma taitaa olla sama. Tein ekaa kertaa varmaan kahteen tai kolmeen vuoteen Riemun kans vauhtinoutoo. Ja siis se meijän kokkeilu sillon aikanaan ei päättyny hyvin. Mutta annas olla, kaverihan käy suorastaan kuumana noutamiseen! No okei tännään, ku oltiin tuolla "maalimalla" reenaamassa, niin en saanu sitä kiinnostuun käjessäni olevasta kapulasta, mutta heitetyn kapulan hakuun se lähti aika hienosti. Ja mikä parasta, se pittää kapulaa täpäkästi suussaan ihan siihen asti, että se pääsee palkallensa. Sivulle tuleminen kapulan kans onki sitte oma juttunsa, mutta eipä sitä oo vielä koskaan ennen tätä päivää yritettykään. Ja se kapulan käsittely ei Riemulla oo aina ihan kaunista, mutta tässä vauhtinouvossa sillä ei kerkee tulla semmosta hetkee, että se jäis vaan mälväämään sitä suussansa.

Rallin kans vauhtinouto onnistu taas vähä aikaa ihan hyvin. Mutta se pakkopulla tuli sillä heti mieleen, ku yritin, että se pittäis kapulaa vähä pitemmälle takasitullessaan suussansa saati tulis sivulle. Se on kyllä hassu kaveri. Sillä on näitä yllättäviä pehmeyksiä, mutta sitte toisaalta esim. keinulla se on pelkonsa voittanu jo aika hyvin. Täytynee vaan jatkaa sitä "kapula on maaliman hienoin juttu" treeniä iliman mitään kummempia yrityksiä...

Huomenna olis tarkotus mennä Rallin kans vähä outoon paikkaan reenaamaan. Nimittäin Nokialle epiksiin. Rico-pappaki päässee mukkaan köpötteleen, ku se ei ookkaan nyt hetkeen ollu agilityn kans tekemisissä. Saapa nähä, mitä uus paikka ja kisafiilis tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti