lauantai 16. maaliskuuta 2013

Aurinko On Taas Täällä

Aurinko ei sittenkää unohtanu meitä tänne kylymään pohojolaan. Niin kummallista ku se onki niin kyllä sen näkyvilläolosta vaan saa vähä virtaa tai ainaki parempaa mieltä. Toissa viikolla käytiin kattelemassa aurinkoo vähä toiselta kantilta, Roomasta. Matka oli mukava ja kulttuuriähkyttä ei selevinny. Tuliaisiksi sain mukavan flunssan.



Riemu ja Ralli oli Ricolassa hoijossa viikon ja oli menny ihan mallikkaasti. Ralli oli vallannu Rico-isukin kopan nukkumapaikakseen, vaikka oma, joka on ihan samanlainenki ku Ricon, oli tietenki mukana. Ei auttanu isukin ku nukkua viikko sängyssä. Pojjaat oli aika väsyneitä, ku kotia päästiin. Ihan erilaillahan sitä touhua riittää, ku on ikiliikkuja Ricon kans saman katon alla ja suoraan ovesta pääsee vappaana hakkeen pallua. Ja reeneissäki oli Ralli päässy käymään. Oli kuulemma ollu pätevänä.



Heti reissun jäläkeen päästiin Rallin kans Elinan koulutukseen. Mentiin rattaa ihan vähän ja onnistuttiin siinä aika mukavasti. Oli kuulemma ehottomasti paras pätkä, mitä ollaan koulutuksissa tähän asti esitetty. Oon viime aikoina palijo puhunu siittä, että pittäis opettaa Ralli kääntymään, niin tuntuu lukeneen ajatuksia. On nimittäin viimesen pari viikkua kääntyny yhtäkkiä ihan yllättävänki hyvin välillä. Mutta toisaalta vauhti on vähä hiipunu parhaista draiveista. Ei kai sitä kaikkia voi saaha mitä toivoo.



Ei oltu vielä eellisiäkään kotitehtäviä saatu tehtyä (keppien meno niin, että ohjurit on enää päissä) ja taas saatiin lissää. Saatiin nimittäin aimo annos konsteja ja tehtäviä Rallin keinukammon selättämiseksi. Ihan ensinnä pittäis saaha tänne kotia askarreltua tasapainolauta. Ku se laskeva liike se tuntuu enempi hirvittävän. Ja hallilla pittäis aina ihan ekaks käyä tekemässä vähä keinua niin, että koira laitetaan keinun yläosaan, josta sen pitää juosta alas niin, että se keinu aluksi vähäsen ja myöhemmin enemmän laskeutuu. Siellä kontaktilla olis sitte tarkotus leikittää ja sillai opettaa, että just sinne päähän tulo on aivan paras juttu.



Tasapainolaualla pittäis täällä kotona treenailla niin, että esim. ruuan saa ja pihalle pääsee aina ku on suorittanu lauan. Askartelu on vähä vaiheessa, mutta jotaki materiaaleja oon jo saanu haalittua. Nyt tarttis vähän sahailla ja liimailla ja ruuvailla ja mieluummin mahollisimman pian. Että jos vaikka onnistuttais tekemään ens kertaa ennen nää molemmat kotitehtävät. Keppien suoritus on ainaki jo hyvällä mallilla. Tännään mennessä ohjuriparit oli ennää molemmissa päissä ja keskellä ja hyvin meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti