tiistai 3. heinäkuuta 2012

Lasten Mehuhetki

Oli kyllä sunnuntaina semmonen päivä, että unetti illalla! Nuo emännät järkkäs semmosen Rico-papan sukupiknikin. Mukavan moni sinne pääsi paikalle. Tutustuin siskopuoleen ja velipuoliin ja oman täyssiskon kanssa pääsin taas temuammaan.

Ohojelmassa oli agilityä, älypelejä, ruokaa (ihimisille vaan, aika sikamaista) ja vähä näyttelyhipistelyä. Mun ois muka pitäny aluksi näyttää muille mallia agilitystä, mutta ei mua huvittanu, ku paikalla oli niin palijo tyttöjä ja kaikkia muuta kivvaa. No Rico-isukki hois sen homman sitte. Pääsipähän pappa köpöttelleen suvun silimien alla.

Eikait siitä sen kummempaa, ku kuvasaldoo kommentteineen vaan. Emäntä tuossa kyllä harmitteli, että liian vähä tuli kuvia räpsittyä. Se oli koko ajan suuna päänä jonku kans kälättämässä nii ihimekkös tuo. Isännän se ois pitäny olla mukana kuvvailemassa, mutta se oli taas omilla reissuillaan.

Rico-pappa otti vieraita vastaan. Naisväkiä innokkaammin ku poikiansa luonnollisesti.



Ricon äitiliini eli meitsin mumski Ally saapu paikalle kunniavieraana. Terhakan olonen kolometoistavuotias. Pisti poikia kurriin ja nuhteeseen meleko topakasti.

Mun Tara-äippä pääs kans paikalle ja emäntä yritti ottaa siittä luolavaliokuvvaa lehtiä varten. Äiskä ei kauheen suopee meille penikoille ollu, mutta johan se hommansa on hoitanukki meijän huolehtimisen osalta.




Taika-siskon (Multakirsun Taran Taika) kans päästiin vähä irrottelleenki reenausten jäläkeen. Leikki suju niinku pentulaatikossa vallan. Ja pienet tanssausharjotuksetki meni siinä sivussa.



Mun siskopuoli Chili (Multakirsun Lumikirsikka) muitten muassa sano pari valittua sannaa vääränrotusille kuokkavieraille (Roni & Reino).



Suvun virallinen komistus velipuoleni Urho (Multakirsun Lumipyry).



Toinen velipuoleni Jeppe.



- Omasta mielestään suvun komistus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti