keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Taitaa Tulla Kesä

Heipparallaa! Meitsillä onki melekonen reissuviikko takana. Viime keskiviikkona pääsin parin russelikamun kanssa kettuluolille. Taikka no mulle sitä kettua yritettiin näytellä vaan semmosesta "telkkarista". Mää en siittä niin kauhiasti innostunu. En pelänny, mutta ei se nyt niin kiinnostavakkaan ollu. Pari kertaa mää sille usahin, että ooppa siinä, ku se mulle jotaki jutteli. Muut räksytti minkä kerkis sille. Mää vähä ihimettelin sitä touhua, ku niitä vielä kehuttiin siittä haukkumisesta.

Se oli palijo siistimpää, ku pääsin katteleen, ku kaveri sujahti semmoseen luolastoon. Siellä ei näkyny mittään kettua, mutta tokihan mää sen haistin, että siellä se repolainen kyyhöttää. Siinä mää meinasin jo vähä lämmitäkki, ku seurailin putken ulukopuolelta kaverin ja ketun ääntelyä ja liikkumista. Emäntä meinas, että mennään toisenki kerran tässä, jos kelit sallii. Että katotaan sitte.

Viikonloppuna pääsin Ronin ja isäpapan kans Tikkakoskelle agilityn SM-kissoihin. Se oli toisaalta jännä reissu, ku pääs ratan varrelta katteleen toisten kohnotusta kentällä. Mutta toisaalta vähä tylsääki oli, ku aika palijo joutu olleen siinä taloautosaki. Se se oliki kummallinen kapine. Melekonen meteli siittä lähti ja sitte me nukuttiinki siinä sisällä. Sain nukkua isäpapan kans emännän sängyssä!

Isukki vetäs perjantaina ihan mukavan nollaratan. Lauantain joukkueratalla sitä ei oikeen kiinnostanu, niin Ronin emäntä vähä soimas sitä siittä. Sunnuntain yksilöissä se sitte pisteliki taas ommaa parastansa, mutta se ei riittäny kovassa kisassa ku jonnekki päälle 70 sijalle. Osallistujiaki toki oli yli 200. Nolla siis, mutta yliaikaa. Ronsku taas hoiti hommansa toisin päin. Sikkaili perjantaina ja meni ihan ok lauantaina. Yksilöihin se ei osallistunukkaan. Seuran saldo kissoista oli ihan tyydyttävä, ku kaikki joukkueet sai tuloksen. Yksilöissä nyt ei kauhiasti sitte juhulittu.

Roni ja Rico olis ollu jatkuvasti menossa uimaan. Mää en sinne vetteen niin hinkunu. Ja emäntä kehtas vielä nostaa mut valjaista n. 50 cm rannasta vetteen. Mutta kyllä se homma mua kuitenki vähäsen kiinnosti.

Nyt toi Riemu mulle jottain toitottaa, että me päästään juhannushoitoon isäpapan työ. Noi emännät ja isännät kuulemma lähtee jonnekki pitemmälle reissulle, johon otetaan vaan karvapääpallerot mukkaan. Epistä sanon minä. Mutta kai sitä Ricolassaki pärjää. Hyvät juhannukset siis!

- Ralli
Rico-pappa näyttää mallia kontaktien suoritukseen


Mua ei palijo ressannu3 kommenttia:

 1. Heei :) Sulla on tosi kivannäkönen blogi, haluisin liittyä lukijaks mutta tuolla "Lukijat" osiossa lukee tällein " Pahoittelemme...
  Gadget on määritetty väärin. Vihje verkkovastaavalle: Varmista, että Käyttäjäraadin asetuksisssa oleva Etusivun URL-osoite on sama kuin tämän sivuston URL-osoite." :/

  VastaaPoista
 2. Heippahei! Ja kiitos! Jouduin poistamaan ainakin toistaseksi sen koko Lukijat -gadgetin, koska mun ois pitäny vaihtaa semmoseen sekavaan dynaamiseen näkymään, että sen ois kai saanu käyttöön. En oo mikkään ihan ekspertti näissä nettitouhuissa, että pittää katella onnistunko sen vielä jossain vaiheessa saamaan takasi näkyviin. Mutta toivottavasti lueskelet meijän plokia noin muuten vaan! :)

  VastaaPoista
 3. Heij! (: mukava blogi, kivoja kuvia =liityin lukijaksi (; Jos haluat nii tsekkaa meidänki blogi (:

  VastaaPoista