torstai 14. lokakuuta 2010

Toivoo

Jaahas, se ois sitte niinku kymmenes päivä putkeen ruokakuppi tyhjennettynä. Jonku sortin enkka tää on ihan varmasti! Emäntä nyt tietty hermos heti, ku tänään tuli vähä sohjona toi kakka. Että varpaillaan ollaan edelleen.

Tuntuu, että toi emäntä on nyt ihan pimahtanu ton agilityn kans. Käytiin tänäänki reenaan, vaikka meiän varsinaiset viikkoreenit oliki jo maanantaina. Se on jotenki innostunu siittä, että oon vähä koittanu tehä niinku se pyytää. Ei oo nyt vaan ollu parempaakaa mielessä. Että elätelköön nyt taas toivoonsa hetken. Mutta kyllä toi tänpäivänen kuitenki vähä meinas mennä yli hilseen. Ihan kauhee keli. Vettä ja räntää ja lunta ja tuulta. Reenaan vaan piti päästä. En viittiny ihan niin hyvin mennä ku maanantaina ihan vaan osottaakseni, että keli ei ollu millään muotoo sopiva mun aristokraattiselle hipiälleni.

Huomenna meitsi pääseeki taas "mummulaan" yökyllään, ku noi menee johonki kylpylään. Hyvä vaan. Pääsenpähä vähä Ricoa kiusaan ja silleen. Mutta nyt mää meen sanoon tolle emännälle, että ruokaa kehiin tai tulee pinserirapinat! Mullon nälkä.

Rico hymyilee tärähtäneesti

Pieni Pinseripoika on ihan tyytyväinen. Ainoo karvaton kaveri sillon BIS viisikossa.

Riemu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti