perjantai 8. lokakuuta 2010

Piste

...emännälle. Vois nimittäin jonkun sortin rastin raapustaa seinään. Jaa miks? No Riemu on nyt viitenä päivänä yhteen menoon tyhjentäny kuppinsa sekä aamulla että illalla! Tämmöstä ihmettä en muista tapahtuneen ennen. En ainakaan pentuajan jäläkeen.

Nooh, mutta eipä nyt vielä innostuta. Täällä maalla asumisessa on kuitenki se etu edelliseen asumukseen nähen, että koiria ei asu ihan naapurissa. Ja ilmeisesti ei ainakaan mitään kamalan herkullisia narttuja oo lähistöllä. Että sikäli tuo meiän hormoonihiirikään ei ihan hirveesti oo kevään haikailujen jäläkeen haikaillu. Tottahan toki reenipaikalla on hajuja ja lenkkipoluillaki, mutta ei ne kuitenkaa oo yöunia häirinny. Ainakaan vielä. :)

Mutta siis piti sanomani, että noi naisethan ne on aiemmin paljo Riemua saanu syömättömäksi. Mutta nyt siis tuntuu Hillssi maistuvan. Hyvä niin. Vielä en ossaa sanua sen muista ominaisuuksista, ku vasta viikko sitä on kokonaisvaltasesti syöty. Mutta piän peukkuja, että mitään ihmeempää ei ilmenis. Ainakaan maha ei oo menny sekasin, mutta kyllä se jätös tietenki kuivakkaampiki sais välillä olla... Katellaan nyt kuukausi ainaki etteenpäin ennen lopullista tuomiota ellei sitte jottain yllättävää vielä satu.

Semmosen muutoksen muuten tein ruokarytmiin, että kun se aamu on aina ollu niin huonoo ruokailuaikaa Riemulle niin annanki aamulla vaan 1/3 päivän annoksesta ja illalla 2/3. Että osasyynsä silläki aamun parempaan kupin tyhjenemiseen. Ehkä tarttis tällä uuella ruualla vielä kuitenki kokkeilla sitä vanhaa puolet ja puolet menetelmää. Meillä on nimittäin iltaruuan aika aina kaheksalta ja tällä viikolla Riemu on vissiin joka päivä alottanu sen ruuan oottamisen jo seittemältä. Se yrittää "houkutella" meitä omalle ruokakaapilleen aina kun me liikutaan lähistöllä. Ja osottaa se muutenki, että nyt tarttis jottain tapahtua. Käy välillä tökkimässä kaapin ovee ja välillä pyykkikoria tai jotaki muuta sopivasti ääntävää eteentulevaa kärsimättömänä. Kyllä Riemu ennenki on ruoka-ajat tienny, mutta ei se koskaan ihan tällä intensiteetillä sitä oo oottanu!

Emäntä

3 kommenttia:

 1. Ihana ahne mies! <3

  Mä tajusin jo Ennin ekana vuotena, että se on rasittavan ahne kerjääjä, joten ruoka-ajoista ei oo nyt kuuteen vuoteen meidän huushollissa pidetty kiinni. :D

  VastaaPoista
 2. Riemulle riittäis kyllä tosta Wilman ruokahalusta puolet. Kaikki menee ja aina. Aamulla ensimmäiseksi on kiire syödä, sitten voi rauhoittua tai mennä takaisin nukkumaan. Ja kuppi on aina tyhjä..ja lisääkin vois syödä, jos vaan tarjottaisiin.

  VastaaPoista
 3. Ninsku: Ahne, mutta omalle ruualle vain ajoittain. :)

  Annika: Joo, lähetä vaan tänne vähä sitä ruokahalua. Kymmenen päivää sitä kesti. Sitte palattiin taas normaaliin nirsoiluelämään...

  VastaaPoista