torstai 16. syyskuuta 2010

Mitä Tapahtuu?

No meiän seura pittää mätsärin ja penturehvit parin viikon päästä. Isännän taiteilemmaa mainosta pääsettä ihhaileen täältä. Saapa nähä uskaltautuuko se mun kanssa kehhään häikäseen tuomarit tällä kertaa, ku emäntä vissiinki on töissä sillon eikä kerkiä.

Täällä on muuten satanu melekeen koko viikon. Mutta määhän oon kestäny sen ku mies ja käyny silti monta kertaa päiväsä pihalla. Kyllä tuosta sajetakistaki on ollu hyötyä! Mutta huomenna alakaaki taas viikonloppu. Mukavaa semmosta kaikille ja mätsärissä nähhään!?

Riemu

2 kommenttia:

  1. Heips Riemu! Tääl Raumal, tossa viereisessä talossa asustaa saman näkönen koira ku sä ja eka luulinkin, et sä muutit mun perässä tänne, mut äippä sano ettei se oo Riemu. Harmi, ois ollu kiva nähdä tuttuja. Tarkemmin katottunaki, ei se oo kyl yhtä komee, ku sä!

    Mulleki se osti ny sit sadetakin, ku en mää vaan ilkene pissalle, ku ropisee selkään. Yks päivä oli pakko sit vihdoin kolmen aikaan ekan kerran pissata, ku se ei suostunu kotia kohden kääntyyn..ihme touhua tollanen vesisateessa kulkeminen. Mitenkäs reenit on menny?

    Terkuin, Wilma

    VastaaPoista
  2. Heippa Wilma! No onhan se mukava, että siellä on semmonen minusta muistuttaja, vaikka ei yhtä komia ookkaan. :)

    Kyllä se ulukoilu on sen sajetakin kanssa ihan huomattavasti mukavampaa. Ainaki mun mielestä. Alakaa olla jo sen verran vilipakkaaki, että se ihan mukavasti lämmittelleeki. Ja kato noppeemmin sää taiat päästä sisälle, ku päästelet kaikki tarpeet heti kotinurkille. :)

    Jaa reenit... No on kai ne ihan kivasti menny. Turhan vähä teitä kauniimman sukupuolen edustajia vaan nykyään. Jos siis siittä voi jottain päätellä, että emäntä uhkaili jo ilimottaa mut virallisiinki niin kai mää sitte oon menny sen mielen mukkaan. Tosin eilen se kyllä jo kiitteli itteensä, että ei ilimottanu. Tuo mun Luca-veli tuli vähä niinku sun tilalle siihen meiän ryhymään niin sen katteleminen sivusta lämmittellee muaki vähä innokkaammin tekemään sitä agilityä.

    VastaaPoista