maanantai 29. syyskuuta 2014

Kohta On Lokakuu

Täällä elellään hiljaiselua koirarintamalla. Ralli oli mahatauvissakin, mutta se meni onneksi nopiasti ohi. Reeneissä on toki käyty viime viikkoo lukuun ottamatta. Ja tänään alkaa myös oma toko Pro Caniksella. Otettiin puoliksi semmonen ainakin jouluun asti Reiskan emännän kans. Katotaan vähä alakaako niistä voittajan liikkeistä tulla talaven aikana mittään vain palataanko avvoimeen yrittämään TK2-koulutustunnusta.

Kisojen ja enempien reenausten sijjaan oon ommellu... Hemmetti se on kyllä hauskaa, mutta alakaa olleen nuita "harjotuskappaleita" jo nurkat täynnä. En tiiä opinko koskaan ottaan esmes valijaissa kaikki muuttujat sammaan aikaan huomioon... Tuossapa muutama kuva. Onhan siinä jotaki ihimisillekki seassa.


Ralli ja Riemu sai eilen ihanan pienen tyttökaverin takapihalle kyllään. Siinä vierähti tovi jos toinen nahistellessa. Ja valitettavasti Rallilla oli ajatukset vähä liikaaki siinä, että tässähän on nyt tyttö kysseessä... Ykstoistaviikkonen porokoira oli hän. Ihanan rohkia ja reipas, sitkee Sissi.


Nyt riprap tokoileen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti