torstai 20. maaliskuuta 2014

Kolme

...on viime aikojen teemanumero. Itellänihän napsahti kymmeniä moinen määrä mittariin reilu kuukausi sitte. Riemulla taas on tänään 2 x 3 synttärit. Ja Ralli tuli siirretyksi kolmosluokkaan viime viikonloppuna. Mutta alotetaas vähäsen päivänsankarista.

Tein tämmösen pienen koosteen Rimpukan pentuajalta. Sanotaanko näin, että noitten kiltisti paikallaan istuvien/seisovien tyyppien määrä on ryhmäkuvissa lissääntyny, mutta Riemu on on pitäny tyylinsä... Ihan aina sille ei jaksa nauraa enää aikuisen koiran kohalla. Mutta tuommonen hössöttäjähän tuo nyt on eikä ikinäläkäselle itelleen mittään voi.


Tännään herra näytti omalta vaativalta itteltään. Että missäs on mun synttärikakut ja herkut? No kun niitä ei alakanu kuulumaan niin Riemu otti ohojat ommiin tassuihinsa ja nautiskeli iltalenkillä tienpielestä jonkun lajitoverinsa terveisiä... Lempiharrastuksensa parissa siis Pieni Pinseripoika. Tulihan sitä illalla vähän sallittuja herkkujakin totta kai.


No Ralli tosiaan kunnostautu kisailussa näin tauon jäläkeen. Ekoista kisoista ei vielä nollia tehty, mutta toissa viikonloppuna napsahti hyppynolla. Siittä tuossa Sannin kuvaama ja lataama video. Voitettiin luokka ja etenemäki oli varmaan Rallin ennätysluokkaa: 4,61 m/s. Mutta köpöttelyltähän tuo silti näyttää ja oma meno ihime käsien viuhtomiselta. Ihan ok sujuva rata kumminki. Mukava ja melko helppoki.



Viime viikonloppuna tuntu jo, että olis voinu jäähä kotia. Kolomas viikonloppu peräkkäin kisaamista, ku sattu täällä lähellä olemaan kisoja. Mutta onneksi lähettiin. Heti ekalta agiratalta saatiin nolla, voitto ja serti. Ralli kyllä hyppäs aan kontaktin, mutta se hyvä puoli on leviässä persauksessa, että tuomari ei ihan kaikkia näje. Tuo rata oli muutenki aika räpellystä, etenemä vähä alle neljän. Olin ite vähä pihalla ja esimerkiksi yhessä kohtaa en kerinny suunnittelemaani valssiin niin ohojaus oli vähintäänki mielenkiintonen. Mutta Ralli pelasti.

Että nyt tarttis rueta suunnittelleen kolomosten kisoja. Katotaan nyt. Syksyllä, ku siirryttiin juoksuaahan niin aattelin, että kai nuin pieni köpykkä niin isolle alueelle ossuu. Mutta eipähän vaan osu ennää, ku 2-on-2-off on rikottu. Eikä tuo puomin pyssäytyskään oikein onnistu kissoissa. Kierrokset nousee. Täytyis ottaa joku kontaktikausi ja keksiä tohon aalle jotaki. Tai ainaki tehä lissää ja lissää ja lissää toistoja. Mutta mää en jaksa ottaa tätä niin tosissaan tätä hommaa. Että katellaan nyt, mennäänkö kuitenki parin viikon päästä kokkeileen onnia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti