maanantai 29. heinäkuuta 2013

Lomat On Loppu

Mutta nyt on valokuvia pitkästä aikaa ihan omiksi tarpeiksi. Ei se lomien lusiminen kylläkään allekirjottanneen osalta palijoo vaatinu. Mullahan päiviä on tänä kesänä kokonaista kaheksan, joista nelijä viettelin viime viikolla yhteen mennoon. Lähettiin porukalla mökkeileen. Tarkotuksena oli tehä tehokkaasti ei mittään. Ja aika hyvin siinä onnistuttiinki.

Ralli pääs ekaa kertaa mökille ja oli aivan tohkeissaan. Koirat sai touhottaa pitkät päivät pihalla. Ja mikä parasta, uimaan pääs päivittäin omasta rannasta! Rallista on tullu ihan mahoton vesihirmu. Sitä saa ihan komentaa pois vetestä ja vahtia, ettei mee ominaan uiskentelemaan.

Ralli koki mökkireissulla myös herätyksen. Tais löytää itestään Suuren Saalistajan. Yhen uimareissun jäläkeen tultiin rannasta mökin pihalle ja eiköhän siellä taapertanu oravanpoikanen. Roni sen eka huomas, mutta sen nyt ei tee pahhaa kärpäsellekkään. Enpä tajunnu telijetä Rallia saman tein sisälle niin eiköhän tuo pian jo ottanu vainun ja kohta kuulu Osku-raukan huutoo ulukorakennuksen takkaa. Ilimeisesti Ralli vaan säilytteli Oskua, nimittäin pieni pörröhäntä vilahti mun silimien alta lautakassaan. Huusin ku syötävä Rallille, että et koske siihen. Ja jokseenki se totteliki. Riemuhan hokas homman tietenki kans, mutta sain koirat komennettua pois.

Ees pallo ei nyt kiinnostanu Rallia tarpeeksi, vaan sisälle se piti laittaa hetkeksi. Jonku ajan päästä jo keskitty leikkimiseenki pihalla taas, mutta heti jos tylsistytti, lähti vihikoirana ettimään elukoitten jäläkiä. Illemmalla yritti vielä napata sisiliskon saunan kivijalasta. Voi huokaus. Onhan se hienoo, että riistavietti on tallella pienessä Russelissa, mutta nyt mua hirvittää, että se karkaa multa jonku elukan perrään joskus ja jää sille tielleen...

Riemu sen sijjaan oli aika kiltisti. Kyllähän sitä kamalasti innostaa omille tutkimusreissuille lähtö piha-alueen ulukopuolelle, mutta suurimman osan ajasta nautti auringossa tai varjossa makkoillen ja innostupa välillä juoksemaan muitten kanssa. Eikä ollu kaukana, ettei Pieni Pinseripoika äityny uimasillekkin, kun piti toisia komentaa, ja vielä ku oma isäntä kahalas rannassa. Ihimeitten aika ei oo ohi siis.

Ensimmäinen satsi lomakuvia on tässä. Näitä riittää vielä muutamaan tulevaanki tekstiin!


Ai niin. Ilimotin Rallin tokokokeeseenki. Se olis ens viikon viikonloppuna... Hui! Tarttis varmaan vähä vielä reenailla ennen ja sitte vaan toivoo parasta, ku kaks enskertalaista menee töppäileen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti