tiistai 14. kesäkuuta 2011

Täällä Taas

Jiihaa! Emäntä on taas tässä maalimassa! Kyllähän tuo ihan tarpeeksi kauan jo kulukiki nokka kirjassa kaikki kotonaoloajat. Isännän kans meinattiin jo hermostua. Vaikka olihan tuossa jo muutama päivä, ku olin itekki ihan nuutunu. Kyllä aurinko ja lämpö hyvä on Pienelle Pinserille, mutta rajansa kaikella.

Eipä mulla taija tähän hättään mittään sen kummempaa olla. Täällä on päivät menny lenkkeillessä ja emännän kansa lukiessa. Reenitki on jääny aika lailla retuperälle. Mutta huomena nyt on kuitenki taas tuo Musti ja Mirri Cuppi, että eiköhän sitä sinne tuu mentyä. Ekassa osakilipailussa riemastutin taas ylleisyä ja emäntää kahen hyllyn eestä. Vetelin pitkin hallia, ku isäntä hävis johonki, eikä nuo antanu mun mennä ettiin sitä. Ei ehkä kannata sitä muistella sen enempää, ettei emännällä verenpaineet nouse.

Rico on kylläilly aina välillä emännän lukupäivinä ja me ollaan poikkeiltu "mummulassa" juoksemassa eli ei mittään tavallisesta poikkiavvaa. Kai sitä silti aina jotaki jutun juurta on mielesä ollu. Pittää tuosta sitte lähtä niitä juuria purkamaan emännän kansa pikkuhilijaa.

Unettavaa... Hahaa, Riemun joululahjaleijona! Ensin kaveri hilijaseksi ja sitten hellävaranen ruumiinavaus... Mitä? Emmää mittään oo tehny! Tässä vaan vähä leppäilin leijonan kans. Visitööri äityi niin brutaaliksi, että katsoin parhaaksi siirtyä kirjaston puolelle.

Riemu

PS. Kaippa ne innostuu taas muaki kuvvaileen ihan kamerallaki (nuo tämänkertaset on emännän kännykästä) ku olivat tännään ostaneet siihen semmosen pitemmän putken. Että saavat sitte kauempaaki ihastella sen putken läpi mun menua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti