sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Lumi On Jo Peittänyt

No nyt se emäntä sitte keksi laittaa sen haalarin mun päälle. Ei kiva. Oisitte nähäny miten mun piti pomppia, että sen kansa pysty liikkuun. Ainut hyvä puoli tuossa asussa oli se, ku Lucan emäntä sano mua hyeenan näköseks tuon pipon takia. Aika kovista!

Viime viikon kohokohta oli ehkä mettälenkki Lucan ja Ricon kans, vaikka oliki pertaanin kylymä. Tässäpä kuvasaldua siittä ja yhestä aamulenkistä ja vähemmän läpätystä tällä errää.Agilityepikset perruuntu, ku tuli niin kylymät ilimat ja sen maton laittaminen oli meleko urakka. Muutamat ahkerimmat talakoili siellä melekeen joka ilta tällä viikolla. Nyt vaan sitte ootellaan, että tarkenis mennä reenaan. Kyllä nyt kelepaa! Ronsku sitä oliki jo päässy testaileen heti eilen, ku se valamistu.

Emäntä postittannee tänne tässä joku päivä taas kasan pentukuvia Ricon kirviäisitä, joita se kävi ihastelemassa vielä viime viikolla ennenku ne lähtivät issoon maalimaan ittekseen. Mutta kattoo ny miten se ehtii sen kuvamäärän selata läpi. Nyt mää lähen avustammaan pipperin ja nisun leipomisessa!

Riemu

4 kommenttia:

 1. Nyt ruetaan Riemu joulun viettoon! Sehän tarkottaa monenlaista mukavaa meille karvakavereillekin. Se mua vaan ressaa, ku kaikki koko ajan uhkailee jollaki perhanan pikkunilviäisellä. Emäntäki laskee päiviä sen tuloon. Mun pitäs kuulemma nyt nauttia viimesistä rauhan hetkistä. Huolestuttaa!

  Roni

  PS. Mitäs sää oot puuhannu, ku sulla on noin punanen nenä tosa yläreunan kuvassa? Et kai oo käyny isännän kaapilla salaa?

  VastaaPoista
 2. Joulua joo! Kivaa joka tappauksesa, mutta sais tuota pakkasta olla vähäsen vähemmän, että määki tarkenisin teiän karvapäitten kans olla pihalla...

  Sehän kuulostaa ihan, että sää oot saamasa pikkuvelijen! Sillä se emäntä muaki on uhkaillu, mutta isäntä onneks pistää sille vielä kampoihin. Että sietääki huolestuttaa!

  Eiköhän se Roni kuule tämmösillä kelleillä riitä, että käy pihalla sen punasen nenän saamiseksi. Mää oon liian nuori vielä isännän kaapeilla käymään.

  VastaaPoista
 3. Tuommoset rapia 30 pakkasastetta on just nättimälleen tälläin joulun alla. Siinä ossaa pinseriki jo kävellä käsillään.

  Oikein mahottoman mukavaa ja makosaa joulua Riemulle emäntinneen ja isäntinneen meijän sakilta!

  VastaaPoista
 4. No teillä on sitte paukkunu vielä enämpi ku meillä! Se pistää kyllä tuommonen kylymyys jo tosiaan tassut melekoseen tanssiin. Mutta eipä muutaku kiitosta vaan ja hirvittävän mukavaa ja pinserimäistä Uutta Vuotta 2011! Toivottavasti taas tavataanki jossaki tapahtumisa vuojen mittaan!

  VastaaPoista