sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Fysiikka Ei Kestä

Kyllä sitä Riemulaista nyt koetellaan. Ilmeisesti ku vastustuskyky kerran on heikentyny niin nyt tulee sitte kaikki taudit. Lauantaita vasten yöllä päästin Riemua pissalle ja palasia rupes loksahtelleen paikolleen. Riemu pissas yhen pitkän pissan ja kykki muutamaan otteeseen muuten ilman tulosta. Siinä yön pimmeinä tunteina rupesin laskeskelleen, että näinköhän sillä on nyt sitte pissatulehus.

Se on nyt reilun viikon aikana pyytäny useempana yönä pihalle. Ja sitten se on muutamana yönä pyöriny sängyssä löytämättä sopivaa asentoo. Joo, se on saanu luvan nukkua sängyssä, ku täällä on niin kylymä ja isäntä myi sen lempituolinki. Lisäksi nuo urospisarat on jonku verran ehkä lissääntyny sohvan kaiteella. Olin aatellu noista merkeistä, että nyt on jossaki joku juoksunen narttu lähellä, ku onhan näitä vähä levottomampia aikoja ollu ennenki ja lenkillä on merkit viitannu siihen kans. Mutta siinä näitä juttuja ynnäillessä tulin siihen tulokseen, että ei muuta ku aamulla pissanäyte ja päivystykseen.

En päässy ite Riemua sinne viemään, ku olin töissä niin nuo kävivät miehissä sen reissun. Ja lievä pissatulehushan siellä oli. Ja lisäksi anaalirauhaset täynnä. Että nyt on sitte antibiootti päällä ja Voittaja-näyttelyt jää tänäki vuonna meiltä välliin. No se nyt on pikkuseikka, kun sais tuon koiran kuntoon. Oikeestaan oon vähä helepottunukki. Saanpahan lisäaikaa vuojen viimesiin tentteihin valmistautumisessa.

Lääkäri sano, että tähän tulehukseen voi olla syynä ns. urosten juoksuaika. Eli tavallaan just se mitä alkuun luulinki. Se meinas, että tämmösiä ehkäseen vois antaa jonku hormoonipiikin, mutta tää asia jäi vähä epäseleväksi. Pittäis kysyä siittä tarkemmin. Ainaki se siinä on, että sen vaikutusaikana jalostuskäyttö ei oo mahollista, mutta eipähän tuolle kyllä oo tarvettakkaa.

Kyllä tässä on huoli ollu, että sais kaverin terveeks nyt vaan. Ja kyllä ne sen pentulaisetkin on mua huolestuttaneet. Että toivottavasti tämä nyt on vaan yksilön huonoo tuuria. Kevväällä aiemmista sairasteluista oli kulunu niin aikaa ja ne muutenki tuntu selittyvän ulkosilla tekijöillä. Mutta nyt tästä sairastelusta tuntuu tulleen jokasyksynen perinne. Kyllä voi sanua, että mietityttää ja kovasti.

Emäntä

PS. Ei kuvia taaskaa. On niin pimiää aina ku on kotona, että eipä palijo tuu räpsittyä. Ja ei kyllä oo mittään ihimeellistä nyt touhuttukkaa näitten sairastelujen takia. Viimeks on reenattu mittään kunnolla varmaan lokakuun alussa, mutta nyt reenit onki syystauolla.

7 kommenttia:

  1. Voi että miten kiukuttaa teidän sairastelut. :/ Meidän kaikki varpaat on ihan pystyssä tsemppaamassa, ja vielä narttusilta terkkuja, jotta TOTTAKAI SÄNKYYN SAA MENNÄ.

    <3

    VastaaPoista
  2. No voi kurjuus Riemua. Eiköhän se siitä rupee helpottaan, ku niin paljon jo sairastellut, ainakin aika olisi! :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä muaki kiukuttaa. Mutta eipä täsä auta ku sairastaa ja toivua joulupukilta parempaa vastustuskykyä. Että eiköpähän se siittä. Ja Narttuset: Sanokaapa tuo emännälle! No on se nyt onneks tullu järkiisä, mutta vaan siks kuulemma, että täällä on niin kylymä. Että pelekäänpä pahon ettei tää höveliys jatku loputtommiin. :)

    VastaaPoista
  4. No voihan keheveli! Johan se nyt on kumma ettei vaivat helepota. :( Kovasti vaan Riemulle paranemisia ja huithiiteen mokomat vaivat lopullisesti! ps. Ihan vielä pikkusen yhen kerran muistuttelen siitä refleksologista... Sitte luppaan etten ennää! :)

    VastaaPoista
  5. Elähän mittään. Kyllä se on jotaki sivuja sellaillu ja asiaa miettiny tuo emäntä, mutta se tuntuu olevan niin tuli persuuksen alla koko ajan, ettei se oo kerinny siihen sen tarkemmin vielä syventyyn. Mutta ajatuksissa on! :)

    VastaaPoista
  6. Jos en ihan väärin muista niin kemiallisesta kastraatiosta (oletan että tuo hormonipiikki meinaa tätä..?) tulee ihan mielettömän pitkä doping-karenssi..?

    VastaaPoista
  7. No sitähän tuo emäntäki on miettiny, että tarkottaako se käytännössä sitä sammaa asiaa. Ja just tuota karennssi-aikaa. Mutta täytyy siittä kysellä sitte, jos se tuntuis olevan tarpeellinen...

    VastaaPoista