torstai 10. kesäkuuta 2010

Hyvää Yötä Piltit!

Näin iltamyöhällä ei parane kovin pitkään jorista. Tännään siis enemmän kuvia ku sanoja. Ekakski täytyy mainita, että kyllä maalla on mukavaa. Joka aamu pääsee lenkillä juokseen vappaasti mettässä. Vanhassa paikassa vappaaksi ei päässy lenkillä välttämättä monneen päivään. Remmilenkkejä vaa. Ja aamulenkillä poiketaan aina mummulan pihalla, jossa nyt muutamana aamuna on ollu Roniki, niin on vähä saatu revitellä.

Mua meinas eilen jo vähä jurppia, ku emäntä käski isäntää räpsimään kuvia mun iltavauvapinserikohtauksesta. Minkäs sille mahtaa, että illalla ruuan päälle on niin mukava leikkiä sylikoiraa, jos noi kattoo telkkaria. Siinä meinaa välillä uniki tulla.

Nii ja tärkein meinas unohtua. Nimittäin tää seuraava kaveri eli kovis-ystäväni Ronsku täyttää tännään 3-vuotta. Kukapa uskois? Toisaalta Roni on kyllä niitä vanha-ja-viisas-jo-syntyissään -tyyppejä ja onki siks saanu kunnian tulla puhutelluksi papaksi Rico-papan keralla ainaki siitä asti, ku Luca tuli kuvioihin. Isot onnittelut tätäki kautta Ronille! Luppaan tuua sulle jonku hyvän puruluun tässä joskus, jos en ite syö sitä ensin!


Riemu

2 kommenttia:

  1. Kiitti vaan kamu onnitteluista! Meikäpoika on aina ollu jotenki henkisesti vanha ja viisas, eli ikävuodet sinällään ei merkkaa mitään. Kiitti muuten komiasta ja makoisasta luusta! Huh huh, luulin et mun emäntä ja isäntä oli kyllästyny muhun ja jättäny mut mummolaan asumaan, mut eilen ne sit tuli vihdoin hakemaan ihan muina miehinä. En viittiny siinä sitte mökötellä enää, vaikka vetihän se vähän vatsan vekkulille, kun jännitys purkautui. Olishan siellä mummulan kartanon maillakin kiva ollu juoksennella, mutta oma koti on paras paikka bordercollielle. Onnea tämän illan kisaan! Meikä ei vieläkään pääse kisaileen, vaikka olisin ihan täydessä terässä jo.

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä. Kyllähän määki jo vähä ehin ilostua, että nyt sää muutit naapuriin. Rico-pappa ku on vähä tylsä aamuäreyessänsä, jos siellä aamulenkillä poikkiaa. Mutta olihan tuo mukava, että pääsit kotiakki. Ja illan kisaki meni vallan mainiosti. Onnistuin saamaan emännän kiihtyyn nollasta sataan alle yhessä minuutissa!

    VastaaPoista