tiistai 16. helmikuuta 2010

Sinun Silmiesi Tähden

Rico tuli mun luokse yökylään eilen. Niinpä mä oonkin kuluttanu tänään aikaani lähinnä ärsyttämällä sitä. Siihen ei paljo tartteta. Kyllä me lenkkeiltiinki ja nukuttiin ja syötiin kilpaa luita. Niin ja Rico autto emäntää tenttiin lukemisessa. Vaikka se onki semmonen ärrimurri, niin oli se silti kivaa, kun se kävi.

Iltapäivällä ei sitte ollukkaa enää niin kivaa. Emäntä vei meiät molemmat sellaseen pelottavanhajuseen paikkaan, jossa meiän silmiin laitettiin jotain töhnää niin, ettei nähny pitkään aikaan kunnolla. Sitte semmonen joku ukkeli tuijotteli mua syvälle silmiin ja selitteli jotain emännälle. Saman ne teki Ricolle. Eikä se vielä riittäny tämän päivän koetukseksi. Lisäksi mun jalkaan survottiin joku hervoton neula ja mun siniverisistä suonistani valutettiin verta. Siis voin kertoa, että ei kiva. Emäntä saa kyllä lepytellä mua aikalailla ennenku annan tän anteeksi. Ainakin muutamat yhteispäikkärit sängyssä ja muutama herkullinen luu...

Riemu

Jepjep. Poikien koettelemukset oli kovat tänään. Mutta täytyy sanoa, että jännitti se emäntääki. Onneksi siihen jännitykseen ei ollu mitään syytä. Pojat käyttäyty hienosti. Riemun kohalla epäilin, että miten se pysyy paikallaan tutkimusten ajan, mutta yllättäen siinä ei ollu mitään ongelmaa. Ricosta taas epäilin, että se ärisee ja murisee lääkärille niin, että saan hävetä silmät päästäni. Mutta eipä sekään montaa murahdusta päästäny. Hieno ukko. Ja tervekin vielä. Riksulla siis puhtaat silmät ja 0/0 polvet.Riemukin kai sai terveen paperit, vaikka sen vasemman silmän riekale saikin PPM -diagnoosin. Ollaan kyllä se huomattu jo pentuna, että siinä on jotain, mutta nyt se sai nimen. Onneksi ei kuitenkaa kyse oo mistään vakavasta ja luultavasti se ei myöskään pahemmin vaikuta Riemun mahdolliseen jalostuskäyttöön. Niinpä Riemusta otettiin myös Rabies vasta-ainetestit. Katellaan nyt, jos meille vaikka tulee Ruottin reissua joskus... Pääasia kuitenkin, että terveitä ovat molemmat ukkelit! Huokaus. :)

Täytyy nyt vielä eiliseen viitaten sanoa, että putosinpahan kovaa ja korkeelta. Eli pilvilinnat Riemun agilityinnostuksesta koki aikalaisen kolauksen reeneissä. Oli kyllä niin paljon taas kaikkee muuta mielenkiintosta hallissa että... Ja esteetkin tuntu taas aivan liian korkeilta hypättäviksi, vaikka viime viikolla ei ollu mitään ongelmaa niissäkään. Noh, kaks kuukautta sitä kesti. Hyvää agilityvirettä. Uutta kautta ootellessa.

Emäntä

2 kommenttia:

  1. Riemun mielestä treenit ovat sujuneet emännälle liian helposti, joten poika nosti rimaa! ;)

    VastaaPoista