torstai 22. huhtikuuta 2010

Jos Metsään Haluat Mennä Nyt

Eilinen oli taas tän viikon paras päivä. Luca tuli kylään ja päästiin revitteleen mettään. Eipä oltukkaan hetkeen Lucan kanssa saatu päästellä, ku "mummulassa" emäntä on ruennu pitään mua kiinni. Jotaki se selitti, että sillä oli tekemistä asian kanssa, ku kävin tuossa talvemmalla heittään omia tarkistuslenkkejä siinä lähimettissä.

Emäntä ei muistanu ottaa kameraa mukkaan mettään. Ehkä hyvä nii. Me mentiin Lucan kans nii lujaa, että eihän se ois meitä kuvaan saanu. Että nää muutamat ny on sitte sisältä, jossa vielä vähä jatkettiin painia. Huh, kyllä sitä osaa pinseri olla onnellisen väsyny, ku on saanu riehua sydämmensä kyllyyestä.

Mutta eipä enempää tällä erää. Täytyy palata keräileen voimia. On nimittäin vissiin viikonloppuna taas naisiin lähtö. Ei voi valittaa. Mutta täytyy vähä levähellä ennakkoon, että jaksaa sitte liehitellä.

Riemu

2 kommenttia:

  1. Voi että sua Riemu ko sulla on oikein miehiset hommat sielä! Oot kyllä niin äijä että! <3 Tuo karvakoiraki on ihan selevästi hättää kärsimäsä sun kans, vaikka yrittääki näköjään panna hanttiin minkä kerkiää? Oikein hyvvää ja miehekästä kevvään jatkua ja komennahan se emäntä taas kirjottelleen sun kuulumisia! :-D

    VastaaPoista
  2. No kyllähä se Luca meinaa välillä olla alakynnesä. Mutta pittäähä sille paikka näyttää. Se on sentää mua yli vuojen nuorempi. Mutta eipähä muuta ku mukavia ja aurinkoisia kevätpäiviä sinne pohojosen vahavistuksillekki!

    VastaaPoista