sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kello Löi Jo... Kuusi

Lapset herätkää. Nyt on se hetki, jota koko blokosvääri on herkeämättä ootellu koko viikon. Eli Riemun Kirjavan plokin 100. postin arvonnan aika. Osallistujia oli loppujen lopuksi yheksän: Luca, Roni, Reino, Pyry, Manu, Lumi, Pyry-russeli, Arsu ja Tiinan tuleva koikku. :) Minä itte siis luonnollisesti toimin arpojana, emäntä valamisti arvontalappuset ja isäntä toimi virallisena valavojana ja kuvvaajana:

Jaa nii mitä mun piti tehä? Perhana ku kauneusunilta revitään herreille. Mitä jos mää vaan pitäsinki se ite? No okei. Tää olokoon voittajalappu. Loput mää voin vaikka syyä.

Tättärärääräräääää! Voittaja on:

Onneksi olokoon siis borderi-Pyry ja Maija! Toimitan palakinnon teille reeneihin emännän mukana. Teillä onki ollu voitokas viikko; onneksi olokoon vielä M&M Cupin voitostaki!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja erityisesti niille, jotka on jaksanu kaikki sata ensimmäistä merkintää lukia. Niin kauan ku emäntä tuolla yhessä tietyssä paikassa on töissä, niin voipi hyvinki olla, että arvotaan jottain kivvaa toistekki, ku tarpeeksi merkittäviä mun elämässä tapahtuu. Että pysykää tutkalla!

Riemu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti